:)Witam,czy ktoś moze wie jaki jest symbol poduszki która mocuje skrzynie (chodzi mi o tą która znajduje sie pod autem)i czy w ogóle istnieje realna szansa na zakup takowej??
Próby znalezienia tej poduszki spaliły na panewce...gdzie bym nie zadzwonił twierdzą ze mają jedynie te które widać po otwarciu maski a ta która siedzi pod spodem jest podobnież taka sama jak ta lewa od strony skrzyni...juz kilka razy miałem przyjemność oglądać moje autko os spodu i niestety wizualnie nie jest taka sama...
Wizualnie może widać różnice bo ta w podwoziu jest głebiej osadzona wyjmowałem niedawno skrzynie i zbytnio nie przygladałem się poduszką ale na 80% są takie same. A z drugiej strony to wyjmij tą poduszke pojedź do sklepu i będziesz wiedzial co i jak.
PozdeaVWiam
A jak sie kupuje ta niby poduszke to jest tylko sama guma i trzeba wprasowac, czy juz jest po prostu komplet z blacha cala ?? Sory za takie laickie pytanie ale nie wiem, a pasowalo by mi wymienic pod skrzynia bo sie tluczae
Kolego "bruczyk" dzieki wielkie za pomoc :piwo: Poduszkę juz zamówiłem teraz pozostało czekać...no i wymienić.Teraz mam kolejne pytanie w związku z w/w tematem czy dolna poduszka skrzyni może powodować wypinanie sie 3-go biegu?
Na moje nie powinno być tak uszkodzona poduszka ma objawy bujania budą ale mogę sie mylić. jak już to może lekka korekta drążka wybieraka i powinno pomóc a jak to nie pomoże to synchronizator 3 biegu wysiada:/