6n game over

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

6n game over

Post autor: Anonymous »

witam !
moja polówka to 1,4 98r. 5D liczniki po lifcie;) posiadam ją od sierpnia ubiegłego roku przy kupnie 26,5tys kilometrów HA!
pod dywanikami była jeszcze folia fabryczna:D:D:D obecnie jest 36tys.
wyposażenie:podstawówka bez wspomagania ale za to zadbana

co zostało zmienione:
autko bylo troszkę zastane więc nie czekałem na kilometry i wymieniony został rozrząd, olej, filtry, pasek zaraz po zakupie;)
po zimie przyszedł czas na hamulce bo nei hamowaly:/ zarosły po zastaniu, do tego opony (firestone 165/65/13")i felgi alu(riale 6cioramienne 13")
autko dość długo stało a po zimie wyszła rdza na tylnych nadkolach aktualnie jest u blacharza do soboty

co zamierzam:
-lampy tył 6n2:D:D:D
-lampy przód lusterka
-obszycie deski plus foteli i kanapy + boczki :D kremowa ekoskóra ale jeszcze nie jestem rpzekonany co do matriału
-BRA
-delikatnie do ziemi na samych springach
-i zamierzam o polóweczkę dbać :)

zdjęcie jak na razie jedno jak przyjdzie od blachary:P to zrobię kilka

pozdrawiam !:)

I

Obrazek

Obrazek

Obrazek

potwierdzenie przebiegu ;)

II
po zmianach na tyle, wlepa zderzak szeroki, brak znaczków polo i PL ;)

Obrazek

Obrazek

III
zimową porą;)
Obrazek
IV
pozimowe mycie
Obrazek
Obrazek
V
na letnich butkach oraz po zdjęciu listew
Obrazek
Obrazek
Obrazek
VI
renowacja nadkoli, oczyszczenie i malowanie masą nadkoli całych plus belka, amor i bębny w czarny mat
Obrazek
Obrazek

VII
na chwilkę obecną auto wygląda tak:
Obrazek
do dwóch tygodni przód doczeka się szerokiego zderzaka oraz lampek in-pro ;)
Ostatnio zmieniony 20 cze 2011, 9:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kjub
Początkujący
Początkujący

Post autor: kjub »

czy każdy musi zakładać bre? :|
Awatar użytkownika
talka06
Początkujący
Początkujący

Post autor: talka06 »

BRA?? super wyglada :) zobacz jak na mojej furze wyglada :) ZIELEŃ jest piękna! :) najpiekniejszy kolorek jak dla mnie auto tez zacne oraz mody :D
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

szczesciaz z Ciebie bo autko sliczne. przebieg niesamowity.
BRA to chyba jakiś żart ?? prawda ?? powiedz prosze że żartujesz.
jeżeli chodzi o tylne lampy to zastanów się nad czarną hellą
np http://allegro.pl/item604670156_hella_c ... y_tyl.html
przy takim lakierze wyglada fajnie, jak coś to mogę podesłać swoje zdjęcia to zobaczysz :D
tak samo lampy przód w czarny bo chrom nie pasuje do ciemnego autka. ale wcześniej szeroki zderzak i bedzie luksus.
A
Anonymous

hmm.. co do bra, podoba mi się:D i bedzie raczej pasować ale to jak już będzie kompletnie zrobiona, z resztą znajomy ma założę i zobaczę jak będzie wyglądała;)

co do ciemnych hella to wydają mi się takie mroczne:D:D:D myślałem o clenach czerwono białych na tył ale też niezbyt wiem jak to wygląda na moim kolorku;)

dzięki wszystkim za komentarze, jutro odbieram polóweczkę od poprawek nadkoli więc porobię jakieś zdjątka;)

TALKA06- widzę cię w Nysie czasem;) studiuję tam, w poniedziałek prawdopodobnie przyjadę polóweczką do nysy, można się umówić na beera i podyskutować;)

borys_wrocek- jak masz taki sam kolorek i najlepiej szerokie zderzaki to chętnie podglądne jeśli nie masz szerokich to że luknę ;)
Awatar użytkownika
talka06
Początkujący
Początkujący

wczoraj byłem na spocie z damianese w Nysie :) pogadaliśmy poogladaliśmy i było spoko :) chcialem sie tylko pochwalić :)

jestem godzien podziwu dla stanu tej polówki !! blachy tak zdrowej nigdy nie widzialem :) moja sie kryje przy tym :) super autko :) wszystko na plus

do nastepnego widzenia sie pozdrawiam
b
borys_wrocek
Swój
Swój

[quote=""damianese""]
borys_wrocek- jak masz taki sam kolorek i najlepiej szerokie zderzaki to chętnie podglądne jeśli nie masz szerokich to że luknę ;)[/quote]

viewtopic.php?f=29&t=3183 - tutaj masz mojego smoka

ale obejrzyj sobie autko Aniuli24 bardzo ładnie zrobione
viewtopic.php?f=29&t=183

acha zobacz że te autka także nie mają BRA :]
a tak swoją drogą po co chcesz ją zakładać ??
A
Anonymous

a jak zakupiłem polówkę to widziałem jak przejeżdżała taka pola 5 drzwiowa miała bre na masce kremową taką jak ma talka 06 plus środek też kremowy i mi się spodobało ;) ale z BRA nie ma problemu można przecież zdjąć, ale jeżdżę autostradą często i denerwują mnie komaryyy muchy i inne owady na masce;) w podróż mozna zakładać spokojnie ;) a co do lamp to zmieniła mi się wizja jak narazie i chcę przepolerować te co są w standardzie, do tego szeroki zderzak, obniżyć ładnie i środkiem się zająć ;) jak sądzicie będzie fajny efekt na standardowych lampach tylnich?:) bo do przodu to in-pro mi się najbardziej widzą ;)
b
borys_wrocek
Swój
Swój

z przodu tylko inpro, no może czarne soczewki
ale z tą brą przesadziłeś
komary i tak będziesz miał i tak, pozatym 90 % komarów leci na szybę i grill więc przed tym bra cię nie ochroni
A
Anonymous

bra nie jest zła jesli bedzie pasować do reszty a poza tym tak jak napisałem- brę można ściągnąć ;)

a co myślisz o lampach standardowych na tył ?:D :beach:
Ostatnio zmieniony 20 lip 2009, 22:16 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
talka06
Początkujący
Początkujący

i jak tam mody :D dajesz rade?? kiedys trzeba zas pomyslec nad spotem w nysie :D mam nadzieje ze nie długo :P pozdrawiam
A
Anonymous

Witam ;) od ostatniego postu mineło toszkę :D autko ma już 40 tysięcy za sobą :D mam do was pytanie trafiły mi się takie felgi 15stki z renault, myslę ze były by lepsze niż te 13stki co mam teraz, może doradzicie ?
tutaj link z przykladową felgą :D
http://www.voila.pl/331/jlrlv/index.php?get=1&f=1

czekam na odpowiedź;)

talka- bede w nysie w sierpniu na wkaacjach to się odezwę;)
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

mnie sie nie podobaja. poza tym Renault przypadkiem nie mial malego otworu centrujacego i rozstawu 4x98?
Awatar użytkownika
Bart.
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bart. »

[quote=""damianese""]http://www.voila.pl/331/jlrlv/index.php?get=1&f=1 [/quote]
bardzo brzydka felga - to tylko moje zdanie...
ObrazekObrazek

Obrazek
A
Anonymous

Witam serdecznie,
trochę ciszy zapanowało więc trzeba by było coś z tym zrobić;) minęło już 43tys. kilometrów:( ze smutkiem patrze jak uciekają te kilometry no ale cóż ;) prócz wymiany filtrów, oleju zaszły zmiany wizualne:

ze zmian przeprowadzonych to :
wypolerowanie pokrywy silnika,
wyrzucenie napisu polo z tylnej klapy,
wrzucenie klubowej naklejki,
wymiana tylnego zderzaka na szeroki<przedni musi poczekać aż fundusze pozwolą)
zakupienie i zamontowanie boczków z miejscami na głośniki plus gratis dorzucił mi koleś oryginalne głośniki z mocowaniami do drzwi ;)

co prawda niezbyt wiele w porównaniu do innych, ale niestety fundusze mnie trzymają :/

tutaj zdjęcia przed zmianami tyłka,
Obrazek

a oto zdjęcia tyłka mojego polusia ;)

1
Obrazek

2

Obrazek

niestety, zdjęcia zrobione telefonem SE k800i więc tylko 3,2 mpix ale na żywo wygląda lepiej ;) jak dorwę jakiś aparat to zrobię sesyjkę ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”