Antena samochodowa.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
młodykierowca18
Raczkujący
Raczkujący

Antena samochodowa.

Post autor: młodykierowca18 »

Witam. Popsulam i sie antena i musze ja wymienic. Duzy jest problem z wymiana ? A dokładnie rozebraniem podsufitki i przeciagnieciem kabla ?
p
piotrek18ony
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: piotrek18ony »

Witam. Mam ta antene na nadkolu. Troszku mi sie popsuła i pytanie jaka tam podejdzie jeśli zechce kupić nowa :D
C
Crazy
Swój
Swój

Post autor: Crazy »

ja se kupiłem (raczej wyciągnąłem na szrocie) od jakiegoś tam forda, głównie aby ci się podobała i mocowana była na błotnik.
wymiana prosta, odkręciłem nadkole, związałem koniec starej anteny do sznurka (aby później nie bawić się z przeciąganiem) odkręciłem nakrętkę, i tak samo z nową antenę tylko w odwrotnym kierunku, i to cała filozofia
Obrazek
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Post autor: krolmacius24 »

młodykierowca18 Podepne się pod Twoj temacik i zapytam Was jak jest z kablem idącym do anteny w błotniku,dokładnie chodzi mi o końcówkę kabla-czy jest wkręcana w antene czy na stałe-wychodzi z anteny.Prosze o odpowiedz bo mam zamiar załozyc elektryczna i nie wiem czy zaczynać sie dzisiaj za to brać,bo jak kabel jest na stałe to nie ma sensu :|
b
bujan_
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bujan_ »

pewny nie jestem ale chyba na stale... ja zalozylem antene na dach tak jak golf IV ma. ; p
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”