no to masz przebieg podobny do mojego,co do iskry to przeciez wymieniles caly uklad WN wiec ja bym szukal gdzie indziej,u mnie sie tak dzieje tylko i wylacznie na biegu jalowym(a obroty tez mi nie faluja czyscilem i adopt.przepustnice)przy temp 90 stopni okolo,nagle wylacza 3 cylinder i chodzi na trzy gary ja z tym walcze w ten sposub ze stojac w korku tzrymam noge lekko na gazie i jest ok ale to nie rozwiazanie.Co do tlumika to tez mi spawal koles ktory sie na tym zna w sumie nie wiem co ma piernik do wiatraka ale po tej wlasnie czynnosci zaczelo sie to dziac,pojechalem do niego wymienic olej bo jechalem na wycieczke jakies 800 km w jedna strone,po czym on stwierdzil ze wszystko od spodu wyglada ok tylko mocowanie tlumika przedniego trzeba spawnac,po czym"spawnal".jadac w miejsce przeznaczenia bylo ok ,tyle ze jak wracalem to zatrzymalem sie juz jakies 50 km od domu aby wyjsc"za potrzeba"zostawiajac auto na recznym i wlaczonym silniku,po czym wracam a tu zonk check miga auto dudni i nie ma mocy ale mysle musze dojechac tak do domu bo bylo pozno i po jakichs 3 km wszystko wrocilo do normy.wymienilem ww rzeczy i dalej lipa ,juz jakies pol roku tak jezdze bo auto musze miec na codzien i nie widac poprawy za 2 tyg mam przeglad to zrobie w nim wszystko co nie gra i wtedy zobaczymy jak sie z tym uporasz to daj znac.Ja bym kompresje odrzucil bo przebieg nieduzy,a moje auto na mocy nie stracilo a lubi czerwone pole

,sprobuje jeszcze filtr paliwa bo dawno nie byl wymieniany,moze byc jeszcze wtryskiwacz w twoim przypadku na 1 cylindrze uwierz mi ze przegladnalem setki forow i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi z tego co znalazlem to moze to byc:
-Modul zaplonowy
-Swiece
-Kable WN
-Wtryskiwacz
-Zawieszajacy sie zawor
-niska kompresja