[6n2] Zapalają się wszystkie kontrolki na chwilę ;/

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

D
Daimos
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

[6n2] Zapalają się wszystkie kontrolki na chwilę ;/

Post autor: Daimos »

Witam
Jak w temacie, mam taki problem, niby nic piekielnego się nie dzieje :) ale
raz na jakiś czas (hmm raz na 100 uruchomień może ;) )
Kiedy odpalam samochód, po chwili zapalają się wszystkie kontrolki, dosłownie na 2sek jakieś, niby nic strasznego, ale zeruje mi się zegar, zastanawia mnie co może być tego przyczyną
Raz zdarzyło się tak, że kontrolki nie gasły i włączył się sygnał, taki sam, kiedy zostawi się zapalone światła przy wyłączonym silniku ;/ zgasiłem samochód, uruchomiłem jeszcze raz i problemu nie było, ale sprawa dla mnie dziwna ;) może ktoś z Was będzie wiedział o co chodzi
Awatar użytkownika
Dzidzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Dzidzi »

u mnie jak były duże mrozy i był słaby akumulator zerował się licznik,zegarek i wariowały kontrolki przy próbie odpalenia,być może u Ciebie jest tak samo,ale pewności nie mam :)
D
Daimos
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Daimos »

[quote=""Dzidzi""]u mnie jak były duże mrozy i był słaby akumulator zerował się licznik,zegarek i wariowały kontrolki przy próbie odpalenia,być może u Ciebie jest tak samo,ale pewności nie mam :)[/quote]
fakt, zapomniałem, że to się w lecie nie działo ;) być może masz rację, dzięki ;)
s
seba81
Newbie
Newbie

Post autor: seba81 »

witam dołanczam do grona zapalajacych sie kontrolek.umnie jednak zegary sie nieresetują ale błyskaja wszystkie kontrolki przez sekunde na niskich obrotach silnika ale przy jezdzie.niewiem oco chodzi moze którys z was koledzy juz doszedl do tedo to prosze o podpowiedz umnie tez zaczeło sie zimą
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”