Szczerze... Kazdy mi mowi zebym przyciemnil...ale mi sie to nie podoba.. Ja wole mieć normalnie. OD PRZYCIEMNIENIA SZYB TO NA WIOSCE ZAWSZE ZACZYNAJA.... i tylko z tym mi sie kojazy...
POZDRAWIAM
Wyklejanie wyjdzie Ci dużo taniej, do tego jeśli Ci się znudzi to zerwanie tego zajmuje kilka min ;]
Lakierowanie będzie trwalsze, nie wyblaknie etc, jednak to będzie trochę więcej kosztować...
Ja osobiście postawiłbym na wyklejenie - taniej to jedno, po drugie - szybciej, a teraz już technologia idzie tak bardzo do przodu że myślę że ta folia będzie tak samo trwała i efektowna jak lakier ;] :oki:
słuchaj myślę tak nad tym stylem jaki chcesz osiągnąć w combi...
Cieszę się bardzo że o szybach wypowiedziales się negatywnie nareszcie, co do pomysłu na polo wysyłam ci zaraz pw
Jeśli chcesz mogę zrobić Ci fotomontaż, jak by wyglądało z kratą a jak z całym czarnym z tym że musisz zrobić dobre, duże zdjęcie tak od góry :oki:
Jeśli już tu jestem, tooo zapraszam Cię to mojego tematu - w związku z pytaniem o malowanie felg, boo co wstawię fotki to nikt nie komentuje swoich uwag, pomysłów :niewiem:
wydaje mi sie ze dach w czarnej perle i maska plus białe autko do tego ciemne wklady lamp itd bede duzo ciekawsze niz z krata na dachu... poprostu krata jest bardziej juz oklepana raczej tez bardziej do rosta pasuje niz do normalnych zmian np.german/.