Witam. Mam opony letnie Fulda 195/55 r15 i chciałbym dokupić do nich alufelgi. Bardzo proszę o radę co do wymiarów. Nie jestem pewien jaka powinna być szerokość, coś czytałem, że od 6 do 7. Również mam wątpliwości co do ET. Słyszałem, że Polo IV ma ET=43 ale to chyba też zależy jakoś od szerokości. Nie chcę kupić kółek i je potem oddawać. Bardzo proszę o wytłumaczenie co i jak.
Polecam również Uniroyal RainSport 2. Deszczówki, które rewelacyjnie trzymają zarówno na mokrej, jak i suchej nawierzchni sam mam i spisują się świetnie.
Witam szanownych pasjonatów Polówek:)
Mam pytanie. Che sobie kupić alusy i znalazłem oryginalne VW za 900 zł tylko że się okazało że to włoskie. Czy może ktoś coś słyszał na temat włoskich kółek bo zastanawiam się nad kupnem i nie chce kupić dziadostwa. Proszę o pomoc.
P.S.
Chyba że ktoś ze szanownych klubowiczów ma namiary na jakieś fajowe alusy oryginalne (region woj. mazowieckie) Mam opony: Michelin 185/65/R14.
Pozdrawiam.
[quote=""Damian91""]Ogólnie o włoskich felgach słyszałem opinie, że są nietrwałe itd..[/quote]
Słyszałeś coś może o OZ RACING skoro tak piszesz? :jester:
Fele już sobie zakupiłem dziś. tylko ze nie kupiłem orginałólw tylko jakiejś firmy. jest zaślepka na łożysko do felga ale tej firmy co mi sprzedała a chciał bym zastąpić je zaślepką od vw. czy ma ktoś może namiary do firmy co się zajmuje tym .Dzięki i pozdrawiam
Do polo 9n3,wersja Q-line z 2006r. mam założone felgi made in ilaly,jeżdżę na nich czwarty rok i nie narzekam.
Kupiłem je jako nowe wraz z autem w salonie.