Moje polo ma zółty kolor nie jest jakies piekne zwlaszcza ze mialo malowana klape ,prawe nadkole.Przedni zderzak tez jakis dorabiany ale ogladalam kilka aut przed zakupem w tym 2 poloweczki i jedna byla strasznie pordzewiala na progach itp.Ta tez nie jest idealna ale wiadomo ma swoje lata .Mam jeszcze pytanie co do silnika bo nie mam pojecia czy to sdi czy zwykly diesel a nie chce kupic zlych czesci...a po zdjeciach na forum nie potrafie rozroznic
Co do wymian to pasek klinowy byl nie dawno wymieniany ,olej tak samo ale wymienie za miesiac ,2 bo narazie nie mam pieniedzy az tyle

. Za wymiane paska rozrzadu ,swiec i filtra paliwa znajomy mechanik mojego chlopaka policzyl 250zl , a dochodzi jeszcze koszt pompy wody a widze na allegro ze to znowu 100zl wiecej ,czy wtedy koszt wymiany wzrosnie

za wszystkie filtry pasek swiece wyjdzie mi kolo 300zl ,no ale wole miec to z glowy .Tak wiec musze kupic odrazu pompe wody

Nie znam sie wiec pytam
--- EDIT 13:02 ---
http://img251.imageshack.us/i/p3160173.jpg/ Widac jaki brzydki zderzak , wogole chyba nie od tego modelu bo nie widzialam takiego na zdjeciach , ale narazie chce zrobic to co trzeba pozniej zadbam o wyglad
Staraj się edytowac swoje posty 
czaja454