słuchajcie bo tak czytam i czytam i dalej nie wiem ;/ bo ja jeszcze nie wiem jak ja przyjade bo mam taką prace ze moge pracować i przyjade tylko na jeden dzień i to nawet nie wiem który :banghead: więc jak by nie było jeszcze nie jest pewne kiedy i o której czy na jeden dzień czy trafi sie ze dwa ;/
Pytanie jest takie czy jeżeli przyjade powiedzmy drugiego dnia rano i wtedy zapłacę 70zł to nic sie nie stanie??
generalnie mam ten sam problem co kolega wyżej, bardzo chcę jechać ale niewiem czy będą to 2 dni czy aż uda mi się tylko na jeden czy wogóle nie przyjade bo nie dostane wolnego, . Dlatego nie robie rezerwacji i nie płaciłem za bilet będąc w tak nie pewnej sytuacji, ewentualnie mogę zapłacić za wejscie na hale itd... itd a gadżety moge sobie podarować bo pewnie ich w dzień zlotu już nie będzie.
[quote=""conan""] ewentualnie mogę zapłacić za wejscie na hale itd... itd a gadżety moge sobie podarować bo pewnie ich w dzień zlotu już nie będzie.[/quote]
Jesli zaplacisz pełen bilet, to oczywiscie ze gadzety dostaniesz i pełny bilet gwarantuje gadzety.
Panie i Panowie jeśli ktoś chce gadżety to musi zapłacić 70 zł i nawet jeśli nie przyjedzie to ja mu te gadżety wyśle pocztą albo kurierem. Jest oczywiście taka możliwość że gadżetów zostanie wyprodukowanych odrobinę więcej ... ale nie mogę obiecać że one będą na zlocie dostępne w sprzedaży, gdyż one się rozchodzą jak świeże bułeczki ...
mi nie chodzi o te gadżety aż tak bardzo, co mi po nich jak nie bede mógł być na zlocie, zresztą i tak juz za późno bo jest 2 kwiecień, ale jeżeli mi się uda to chociaż na jeden dzień bym przyjechał zobaczyć wszystko i wszystkich i chętnie zapłace za jakieś ognisko czy inne jumpprezy juz tam na miejscu.
CONNAN jak zaplacisz dziś jeszcze i podeslesz skan przelewu na meila to sie zalapiesz na gadzety
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
[quote=""conan""]mi nie chodzi o te gadżety aż tak bardzo[/quote]
Conan najwyżej przyjedź, zapłacisz 15 pln za wstęp na wszystkie imprezy i tyle... bedziem sie bawić (melange)
Ja mam ten sam problem gdyż na cały zlot raczej nie przyjade wieć nie płaciłem 70 PLN.. czyli wejściówka na teren zlotu jak przyjade na jeden dzień bedzie kosztować 15 pln???
Pewnie taniej tylko ciekawe ile później wydasz na masaże, żeby po trzech nocach w aucie, doprowadzili Cię do"stanu używalności" :rotfl:
Chyba, że zrobiłeś"Polkę"na kemping(czy jak to tam się pisze) :rotfl:
Trzeba poszukać w necie jakiegoś noclegu gdzieś w pobliżu na czas zlotu, chociaż jeszcze nawet nie wiem czy zostanę wcielony do klubu :rotfl: bo masowa organizacja takich imprez, zawsze działa na zasadzie"dużo, tanio, niezbyt dobrze- Tesco", ale to już indywidualne podejście do tematu każdego z nas.
Życie jest jak sprężyna- im mocniej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj;)