Pytania dotyczące Zlotu...

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

[quote=""elja""]viewtopic.php?f=66&t=13033 otatni post[/quote]
tak tak :) już kobitkę naprostowałem ;)
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Hiszp4n »

słuchajcie bo tak czytam i czytam i dalej nie wiem ;/ bo ja jeszcze nie wiem jak ja przyjade bo mam taką prace ze moge pracować i przyjade tylko na jeden dzień i to nawet nie wiem który :banghead: więc jak by nie było jeszcze nie jest pewne kiedy i o której czy na jeden dzień czy trafi sie ze dwa ;/
Pytanie jest takie czy jeżeli przyjade powiedzmy drugiego dnia rano i wtedy zapłacę 70zł to nic sie nie stanie??
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
conan
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: conan »

generalnie mam ten sam problem co kolega wyżej, bardzo chcę jechać ale niewiem czy będą to 2 dni czy aż uda mi się tylko na jeden czy wogóle nie przyjade bo nie dostane wolnego, :( . Dlatego nie robie rezerwacji i nie płaciłem za bilet będąc w tak nie pewnej sytuacji, ewentualnie mogę zapłacić za wejscie na hale itd... itd a gadżety moge sobie podarować bo pewnie ich w dzień zlotu już nie będzie.
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""conan""] ewentualnie mogę zapłacić za wejscie na hale itd... itd a gadżety moge sobie podarować bo pewnie ich w dzień zlotu już nie będzie.[/quote]

Jesli zaplacisz pełen bilet, to oczywiscie ze gadzety dostaniesz i pełny bilet gwarantuje gadzety.
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
b
balcarek_xxl
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: balcarek_xxl »

Panie i Panowie jeśli ktoś chce gadżety to musi zapłacić 70 zł i nawet jeśli nie przyjedzie to ja mu te gadżety wyśle pocztą albo kurierem. Jest oczywiście taka możliwość że gadżetów zostanie wyprodukowanych odrobinę więcej ... ale nie mogę obiecać że one będą na zlocie dostępne w sprzedaży, gdyż one się rozchodzą jak świeże bułeczki ...
Więcbork 2008 / Poraj 2008 / Ślesin 2009 / Pławiniowice 2009 / Istebna 2009/2010 / Kozienice 2010 / Pławniowice 2010 / Istebna 2010/2011 / Ślesin 2011 / Nysa 2011 / Ślesin 2012 / Ślesin 2017 

Kozienice 2010 -  2 auto zlotu

Obrazek
Awatar użytkownika
conan
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: conan »

mi nie chodzi o te gadżety aż tak bardzo, co mi po nich jak nie bede mógł być na zlocie, zresztą i tak juz za późno bo jest 2 kwiecień, ale jeżeli mi się uda to chociaż na jeden dzień bym przyjechał zobaczyć wszystko i wszystkich i chętnie zapłace za jakieś ognisko czy inne jumpprezy juz tam na miejscu.
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

conan w classicu można spokojnie nocować. Otwierasz kanapę, wyściełasz bagażnik i jak w domq :)
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

CONNAN jak zaplacisz dziś jeszcze i podeslesz skan przelewu na meila to sie zalapiesz na gadzety ;)
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
Kijus
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Kijus »

[quote=""conan""]mi nie chodzi o te gadżety aż tak bardzo[/quote]
Conan najwyżej przyjedź, zapłacisz 15 pln za wstęp na wszystkie imprezy i tyle... bedziem sie bawić (melange) :beach:
100% technical efficient vehicle
Kijus Basic Style --> viewtopic.php?f=29&t=16986
Awatar użytkownika
Gvido
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gvido »

Ja mam ten sam problem gdyż na cały zlot raczej nie przyjade wieć nie płaciłem 70 PLN.. czyli wejściówka na teren zlotu jak przyjade na jeden dzień bedzie kosztować 15 pln???
Więcej o Mojej 9Ence Obrazek CzArNa StAll WINTER EDITION <!-- s][img]http://img23.imageshack.us/img23/7553/b ... xi2333.jpg[
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

Gvido
dokładnie tak. bilet wstępu jako uczestnika zlotu będzie kosztować 15zł tylko że za tą kwotę masz dostęp do wszystkich atrakcji zlotu
Awatar użytkownika
Wnukas
der prezes :P

Post autor: Wnukas »

mozna wpasc na jeden dzien goscinnie? :)
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""Wnukas""]mozna wpasc na jeden dzien goscinnie? :)[/quote]

prezes jest zawsze mile widziany :)
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
lolejko
Newbie
Newbie

Post autor: lolejko »

Ja jestem z Kozienic i jesli macie jakieś pytanka to walić śmiało.

Jaki dokładnie jest plan zlotu?
Gdzie to wszystko jest opisane?
Obrazek
Awatar użytkownika
Nemo
Newbie
Newbie

Post autor: Nemo »

Pewnie taniej tylko ciekawe ile później wydasz na masaże, żeby po trzech nocach w aucie, doprowadzili Cię do"stanu używalności" :rotfl:
Chyba, że zrobiłeś"Polkę"na kemping(czy jak to tam się pisze) :rotfl:

Trzeba poszukać w necie jakiegoś noclegu gdzieś w pobliżu na czas zlotu, chociaż jeszcze nawet nie wiem czy zostanę wcielony do klubu :rotfl: bo masowa organizacja takich imprez, zawsze działa na zasadzie"dużo, tanio, niezbyt dobrze- Tesco", ale to już indywidualne podejście do tematu każdego z nas.
Życie jest jak sprężyna- im mocniej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj;)
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”