polo 86c

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

polo 86c

Post autor: farmero91 »

jakis miesiac temu stalem sie posiadaczem polo 86c, z tego co mia wiadomo kiedys do tego auta wiele pracy dolozyl Wilson. auto pewnie znane i nie raz widziane na zlotach.

-jak widac auto bylo kiedys malowane, ostatnio wlasciciel raczej nie dbal i samochod co bedzie mozna zobaczyc na fotkach.

-gleba, jakis kit podobno 80/60

-wnetrze od g40

a teraz z minusow, kupilem je z zarznietym silnikiem, przelozylem swoj ale dalej cos mu dolega, krzywy drazek kierowniczy i wywiniete nadkole, brak umiejetnosci jazdy na glebie.

no to moze kilka fotek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tapicerka brudna, lakier troche obrapany, stan techniczny, bylo gorzej i klaskali;) moze uda sie zrobic cos dobrego. :bigok:

derby front i kolpaki

Obrazek

postojowki
Obrazek

klamki

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 04 paź 2011, 14:53 przez farmero91, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
zbik
KANDYDAT

Post autor: zbik »

to auto jakiś rok temu było w super stanie (stało na allegro ) i wyglądało pinknie :grin: ,doprowadz je do ładu i będzie super

1.brewka out
2.ładne koło
3.porządne pranie :-D

i

to wszystko :>
pozdrawiam
moje MK 1

http]
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

pamietasz moze za ile bylo wystawione?? brewke wywale jak dorwe grill, a kolo mam zamiar zakupic szerokie stalaki 13 :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

o ile się nie myle auto Wilsona kiedyś klubowicza stało na mangelsach 13" z Tarnowskich gór
http://img233.imageshack.us/i/zmianaroz ... 035za.jpg/
http://img361.imageshack.us/i/zmianaroz ... 047zo.jpg/
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Jest różnica pomiędzy aktualnym stanem a tym ze zdjęć od vwkas18 .Ale krytycznie nie jest,da sie zrobić żeby znów błyszczała .
Obrazek
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

fajne polo jak napisales faja felge daj a brewka mnie sie podoba :) srodek naprawde brudny az szkoda :/
a jaki silnik dałeś do niego teraz??
Obrazek
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

tak jest to polo Wilsona, napisalem o tym w pierwszym poscie, mangelsy wlasciciel mi proponowal, ale bardziej przemawia do mnie szeroka stal :grin: silnik wsadzilem 1.3 z mojego golfa ktory teraz czeka na swoj czas. brewka mi nie do konca sie podoba, ale teraz musze ja miec bo gdybym ja zdjal a nie mam grila to wydaje mi sie ze moglbym stracic ktorejs pieknej nocy alternator :mrgreen: bede walczyl, krzywdy jej nie zrobie, w tej chwili po ostatnim wyjezdze nad jezioro do wymiany jest skrzynia. troche roboty bedzie :cry:
Obrazek
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: boczek »

Fajna ta polówka była.Trochę kosmetyki i będzie git majonez.A brewkę też bym wywalił.
Pozdrawiam.

boczekking
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

panowie czy orientuje sie ktos ile moze kosztowac front od derby?? tzn te kwadratowe lampy?? i po za lampami trzeba jeszcze miec rtylko grill reszta pasuje bez najmniejszych problemow??
Obrazek
M
Makumb
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Makumb »

Musisz miec grill i lampy. vwkas mial chyba do sprzedania w dziale gielda.

Polo wypasne ale
brewka out - ten look jest jak dla mnie zbyt bad ;)
jakies dobre kolo by sie przydalo
i przepranie tapicerki - naklad pracy/czasu/kasy niewielki w porownaniu do efektu ;)

A tak to tylko dbać, lać i jezdzić ;)
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

brewke wywale na 1000000000% wiec tutaj nie trzeba sie o to martwic, w przyszlym tygodniu ma mi wpasc pare zlotych wiec moze zamiast grilla do polo kupie front od derby. tapicerke przepiore tak zeby byla czysta dopiero w wakacje, tak zeby wyciagnac wszystko ze srodka wziac proszek wode i szczoteczke. co do kola docelowo chce szroka stal 13 na 7.5 i 8.5 ?? bedzie dobrze??
Obrazek
M
Moch
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Moch »

Pamietam ta bryke z Łodzi, stała kiedyś jakiś czas u takiego "handlarzyka" na ulicy Tuwima, nie najlepiej ten samochód wyglądał juz wtedy. Za ile to wyjąłeś?
600 zł ? 700 zł ?

Może cos Ci się uda z tego ukleić, ale brewa zdecydowanie OUT. I wnętrze :grin:
W społeczeństwie owiec wole być wilkiem !
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

700zl ja juz poprostu nie wiem kto ja doprowadzil do takiego stanu, ale bardziej obstawalbym za ostatnim wlascicielem poniewaz gdzies kiedys widzialem ten samochod na miescie i ogladalem go, na samym poczatku jak tylko sie pojawil i wygladal zdecydowanie lepiej niz teraz. z brewka mialem zrobic cos wczoraj ale zeszlo mi sie 10h na wymiane skrzyni biegow i jeszcze tego nie zrobilem. pospawalem wydech na jednym tlumiku, zalozlem nawet stary grill wyglada strasznie :cry: ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Mochu a pamietasz moze za ile to auto bylo wystawione u tego handlarzyka??
Obrazek
M
Moch
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Moch »

Woho początkowo to koło 1900 zł z tego co mi się kołacze i cena malała wprost proporcjonalnie do stanu pojazdu.
Stan sie pogarszał, cena malała. Nawet kiedyś z wybita szyba od strony kierowcy ( zalepione folią ) stało na Tuwima.

A Ty z Łodzi jesteś?
W społeczeństwie owiec wole być wilkiem !
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

nie nie, ja jestem z kutna, ale do lodzi nie daleko, ja chyba bede trzymal je w garazu, bo jednak troche strach, widze ze mialo ciekawa przeszlosc, ostatni wlasciciel nie oszczedzal go ani troszeczke :cry:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”