Bardzo serdecznie wszystkich witam. Jestem szczęśliwym (jeszcze:)) posiadaczem VW Polo N9 2008, a z racji zamiłowania do turystki rowerowej przymierzam się do zabierania jednośladu swoim autem. I tu się pojawia dylemat, jaki model bagażnika rowerowego zastosować, szczerze powiem, że nie wiem jeszcze nawet jak go ewentualnie zamocować. Mam nadzieję, że na dachu jest taka możliwość. bardzo przepraszam za być może banalne pytanie, ale będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie.
witam!!
relingi sa ?? to bagażnik na relingi + dostawka rowerowa .. ~500zł .. hak jest ?? to bagażnik na hak ~500 zł .. idzie .. albo najtaniej pusty bagażnik + klucz do roweru ~19zł
pozdrawiam!!
witam
ostatnio z moja dziewczyna postanowilismy zaczac jezdzic na rowerach wiec je kupilismy, no i do tego jakis tani bagaznik na ebay-u i powiem wam ze nie wygladal na solidny ale jak narazie sie trzyma i rowerow jeszcze nie pogubilismy hehe
ps. relingow nie mamy w naszej polowce wiec kupilismy bagaznik na tylna klape na niby trzy rowery ale wole nie probowac :|
pozdrawiam
Marcin.
I znalazłeś już kogoś kto oferuje te bagażniki, bo moja luba przejrzała forum i Twoj post no i też muszę się rozejrzeć za baganiżekiem na 2 rowery