[9n] Instrukcja obsługi Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

F
FLAVIO
Newbie
Newbie

[9n] Instrukcja obsługi Polo

Post autor: FLAVIO »

Szanowni Koledzy,

Czego bym nie robił, nie udaje mi się ściągnąć instrukcji typu "Sam naprawiam" do POLO 9N.
Próbowałem wielokrotnie tych linków z FORUM, jak i wydałem mnóstwo pieniędzy starając się ściągnąć z portali internetowych - również BEZSKUTECZNIE.

Proszę o pomoc, czy ktoś mógłby mi pomóc w zdobyciu takiej instrukcji?

Z góry dziękuję.
Grzegorz
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""FLAVIO""]Szanowni Koledzy,

Czego bym nie robił, nie udaje mi się ściągnąć instrukcji typu "Sam naprawiam" do POLO 9N.
Próbowałem wielokrotnie tych linków z FORUM, jak i wydałem mnóstwo pieniędzy starając się ściągnąć z portali internetowych - również BEZSKUTECZNIE.

Proszę o pomoc, czy ktoś mógłby mi pomóc w zdobyciu takiej instrukcji?

Z góry dziękuję.
Grzegorz[/quote]

Te mnóstwo pieniędzy trzeba było spożytkować w coś takiego:
http://allegro.pl/item1028170679_vw_vol ... _2002.html
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

FLAVIO: Niedawno kupiłem Polo i tez tego szukałem... Powiem Ci szczerze, ze nie miałem problemów... Po zarejestrowaniu na tym forum, znalazłem linka chyba u kogoś w podpisie :) Księgę mam ściągniętą.
Z racji, że nie pamiętam od kogo to ściągnąłem, specjalnie dla Ciebie wrzuciłem ją na wrzutę ;) Nie wrzucałem na jakiś większy portal uploadowy, bo właśnie często są problemy ze ściągnięciem od nich.. Polska wrzuta.pl wymiata. :grin:
Wersja całkowicie czarno-biała, ale chyba nie będziesz wybredny? :)

Link usunięto - regulamin

Ssij! :D :victory:
F
FLAVIO
Newbie
Newbie

Post autor: FLAVIO »

Dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
driber
Newbie
Newbie

Post autor: driber »

Hej! Jeśli nadal potrzebujesz książki Sam Naprawiam do 9N to podaj mi swojego maila, albo po prostu napisz do mnie na adres: adris@op.pl , wyślę Ci kompletną książke :)

Pozdrawiam!

driber
Awatar użytkownika
kuba686
Początkujący
Początkujący

Post autor: kuba686 »

Odkopie troche temat, poszukuje instrukcji do polo 9n 1.4 tdi 75 km. Konkretnie chodzi mi o częśc dotyczącą przeglądów/wymiany części (co przy jakim przebiegu należy wymienić). Część "porady" już mam, teraz poszukuje tej z częściami. Z góry dzięki za pomoc ;)
Moja srebrna strzała! (9N)

viewtopic.php?f=31&t=44549
Awatar użytkownika
piotrek1993
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: piotrek1993 »

To trzeba w sam naprawiam szukać jak chcesz to ci przeslę to książkę w formie elektronicznej.
w
wazka
Newbie
Newbie

Post autor: wazka »

witam

Potrzebuje pomocy. Niedawno zakupiłam polo A04 1.4 2002 w Polsce, ale auto pochodzi z Niemiec. Instrukcja niestety po włosku i niemiecku. Czy może ktoś być na tyle w porządku i przesłać instrukcje po polsku? wazka007@wp.pl
Coś nie tak z nadmuchem. Głośny i tak jakby dmuchał na zewnątrz a nie do środka.
A i jeszcze jedno! Przy kilometrach jak przekręcam kluczyk pojawia się klucz? chodzi o serwis po przejechaniu iluś tam kilometrów (99 tys)? Niedawno był u mechanika i po wymianie tylnych klocków i tarcz podobno wszystko było ok.

Z góry wszystkim wielkie dzięki za pomoc. :D
Awatar użytkownika
kuba686
Początkujący
Początkujący

Post autor: kuba686 »

[quote=""wazka""]witam

Potrzebuje pomocy. Niedawno zakupiłam polo A04 1.4 2002 w Polsce, ale auto pochodzi z Niemiec. Instrukcja niestety po włosku i niemiecku. Czy może ktoś być na tyle w porządku i przesłać instrukcje po polsku? wazka007@wp.pl
Coś nie tak z nadmuchem. Głośny i tak jakby dmuchał na zewnątrz a nie do środka.
A i jeszcze jedno! Przy kilometrach jak przekręcam kluczyk pojawia się klucz? chodzi o serwis po przejechaniu iluś tam kilometrów (99 tys)? Niedawno był u mechanika i po wymianie tylnych klocków i tarcz podobno wszystko było ok.

Z góry wszystkim wielkie dzięki za pomoc. :D[/quote]

Ten klucz to info serwisowe, po przeglądzie mechanik powinien go usunąć ;)
Moja srebrna strzała! (9N)

viewtopic.php?f=31&t=44549
S
Sebuczka
Newbie
Newbie

Post autor: Sebuczka »

Witam czy mógł by mi ktoś wysłać też instrukcję IV Fl 2005/6 1.4 tdi Bnm
Awatar użytkownika
pusiol
Newbie
Newbie

Post autor: pusiol »

Witam

Czy posiada może ktoś instrukcje obsługi w języku polskim do VW POLO IV 1.2 2003 rok. Przekopałam neta i nic innego jak usiąść się i płakać, owszem znalazłam skany ale albo od starszych modeli albo nieczytelne. Bardzo bym prosiła o pomoc. Mój adres mailowy pusiol@wp.pl
:) :beg:

Pozdrawiam
I.
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

[quote=""pusiol""]Witam

Czy posiada może ktoś instrukcje obsługi w języku polskim do VW POLO IV 1.2 2003 rok. Przekopałam neta i nic innego jak usiąść się i płakać, owszem znalazłam skany ale albo od starszych modeli albo nieczytelne. Bardzo bym prosiła o pomoc. Mój adres mailowy pusiol@wp.pl
:) :beg:

Pozdrawiam
I.[/quote]

witam
Poszło poprzez serwis wetransfer.com. Na mailu powinnaś mieć link do pobrania pliku.

Pozdrawiam
m
matheoow
Newbie
Newbie

Post autor: matheoow »

Witam

Posiada ktoś może instrukcje do VW Polo IV (2007 r.) ? Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt na PW.
S
Sebuczka
Newbie
Newbie

Post autor: Sebuczka »

Witam można prosić instrukcję do polo 9n3 1.4 tdi BMN na adres sebastian.kijek@gmail.com.
C
CinsoniK
Newbie
Newbie

Post autor: CinsoniK »

Witam czy mógłby ktoś podesłać instrukcję obsługi do polo 9n 2003 1,2 12v. z góry dzięki mój mail cinson23@interia.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”