listewka wedlug oryginalu wlasnie sie klei musialem zrobic fotki bo nie wytrzymalbym do dzisiaj :piwo: a przy okazji zapoznalem nowa kolezanke :yahoo: bo miala ladny aparat
makumb dokladke mam z mk2, jestem na etapie poszukiwania szerokiej od gti pod waski zderzak :piwo: bedize jeszcze nizej ta dostalem za darmo od kumpla zobaczymy moze ta szeroka tez uda sie wyrwac gratis
1.8 16v mialo byc w przyszlym roku, ale niestety badz stety bedize w tym, zajezdzilem silnik. uciekal mi plyn chlodniczy, ale na odcinku 100km musialem go dolewac 250-400ml, a tymaczasem kiedy wracalem ze zgierza do domu na odcinku 20km wywalilo mi caly plyn jaki mialem, jechalem na dosc duzych obrotach wiec kontrolka smarowania zapalila sie bardzo pozno, dodam ze wskaznik temperatury nie dzialal od momentu kiedy kupilem samochod, zobaczymy co z tego wyjdzie poszukuje teraz mk2 gti najlepiej kr'a rozbitego najlepiej od tylu
[quote=""farmero91""]poszukuje teraz mk2 gti najlepiej kr'a rozbitego najlepiej od tylu[/quote]
oj ciężko ci będzie znaleźć cokolwiek w stanie nie do zezłomowania, mówię o silniku. Spotkałeś się z jakąś 86ką z KRem czy będziesz przecierał szlaki? Chociaż chyba kiedyś było taka czerwona opisywali nawet w GT chyba.