cześć mam pytanie czy ktoś ma może jakieś porady chodzi mi o światła xenony jakie kupić żarówki bądź gotowe cale światła albo coś w tym stylu?
Jakieś sugestie??
jeżeli masz 6n2 to światła z gti 6n2, koszt 1000 zł i więcej
jak masz 6n to światła z gti 6n2 + błotniki maska zderzak, pas przedni z 6n2 koszt 2000 i więcej.
poza tym takie żarniki to najlepiej w soczewkę jeśli już, w zwykłej lampie zaraz będziesz miał po odbłyśniku, poza tym pomijam fakt o świeceniu w kosmos i rażeniu innych kierowców, "ale to już było..."
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
wiem ze do poli to H4, ale czym one się różnią od tych 'Waszych' po 2tysięce?[/quote]
za nasze nie zabierają dowodu, i mordę nie zdarza się dostać od innych użytkowników.
[quote=""miki96""]to jak bym takie te 'moje' cudo założył to by były jakieś skutki negatywne, dla np. lamp :?:[/quote][quote=""Toto""]będziesz miał po odbłyśniku[/quote]
no i gówno byś widział. niestety brak ogniskowania w soczewce/odbłyśniku powoduje okropne swiecenie na boki (do góry).
Ostatnio jechałem 6n2 gti i po prostu swiatełko idealnie świeci na drogę.
Już znacznie lepiej kupić soczewkę z dobrą Philips/Osram żarówką. Wychodzi drożej niż jakiś ksononUVturboWYPAS, ale efekt jest znacznie lepszy.
Acha czasmi można trafić na usługi firm wstawiających w oryginalny reflektor oryginalną hellowską lub ZFK soczewkę pod xenon lub bixenon. Takie rozwiązanie chociaż niebardzo legalne daje ładne swiatło i i precyzyjny strumień, niestety cena jest spora.
Kolejny raz potwierdza się fakt że dostajesz to za co zapłaciłeś. Zapłacisz dobrze dostaniesz solidny dobry projekt, Mało zapłacisz dostaniesz gówno.