Wszyscy zachwalaja Helixy ,oczywiście nie są złe,ale ja doradzę Macrom M3S.61 .Słuchałem oba głośniki w podobnej konfiguracji i jak na moje ucho macrony grają głębszym basem i średnicą od helixów.No i mja te jeszcze jedna zalete że tak szybko sie nie "kończą" jak helixy.A i cena jest nieco niższa,więc oferta jest godna rozważenia.Wzmacniacz min. 2x80w rms jak najbardziej wskazany.
proszę jaki "koneser dźwięku" nikogo na siłe do swojego zdania nie przekonasz a Twoja krytyka i tak nie rusza.chyba możemy zakończyć tą błędną dyskusje bo nie o to w temacie chodzi
no kwota jak aktywna to ten blaupunkt za jakies 350 ... a jak pasywana to na skrzynie jakies 350 plus cos na wzmacniacz. ... poprostu cos powinno sie dziac w aucie ... skrzynia jest po to aby cos sie dzialo a nie tylko zajmowalo miejsce
no no no ten RF calkiem calkiem ... znajomy ma taki ale chyba wbudowany zestaw w outlanderze i bardzo fajnie gra ... a inni maja jakies propozycje?? ten RF ma rowniez bardzo fajne wymiary
siema
mam radio sony cdx-4250r lub lenco cs-174 jaki sprzęt kupić głośniki czy tuba?? które radio lepsze jest?? kase jaką moge przeznaczyć to 400-500 złotych lepiej kupować nówki czy używki??
a ja proponuje się wysilić trochę i poszukać. Takie tematy były wałkowane postokroć. Poza tym co to oznacza ze masz sony cdx lub lenco, zamontowałeś dwa radia w samochodzie?