Samochód od nowości był u mojego dziadka. Wiem że był naprawiany początkowo w ASO, ale potem dziadek zmienił warsztat na tragiczny, z którego wyjeżdżał bardziej zepsuty niż wcześniej

U mnie jest od 2 lat i właściwie to ciągle coś mu dolega. Auto było już podpinane pod vaga kilka razy, problemy zostały naprawione i wg komputera nie powinno być żadnych. Ale niestety ciągle coś mi się zdarza

Wszystkie problemy które mi się zdarzają są opisane na forum, więc wychodzi na to, że dość często się zdarzają, ale jak tak dalej pójdzie to będę mógł powiedzieć że doświadczyłem już wszystkich opisanych. Co do warsztatu to raczej jest dość dobry, ale rzeczywiście może zmienię i zobaczę co mi powiedzą. Pełna diagnostyka też by się przydała, ale jakoś zawsze brak kasy. Może dziadek go zamęczył, kto wie.. Po prostu denerwuje mnie to, że moje Polo jest tak awaryjne, że jadąc np. do roboty, nigdy nie wiem czy nie będę wracał autobusem

Nie mówiąc już o wyjeździe poza miasto. Wyślę go na pełną diagnostykę i dam znać ile rzeczy mi znaleźli