Mam polo 94r... przy maksymalnym skręcaniu... zarówno w prawo jak i w lewo koła są pod tak duzym kątem jakby miały się przegiąc pod samochód...jak można to wyeliminowac???
[quote=""Crazy""]tyle osób to ma, a żaden nie pokazał :konik:[/quote]
Panowie rozwiązanie założyć 7-8 calowe fele na przodzie i z głowy :crazy: pokazać foty bo ciekawe, a pomóc nie idzie nie zbiera wam opon przypadkiem w trybie ekspresowym i nie siłujecie się z kierownicą :jester:
Duży skręt?????tzn,,,,jak duży,czy ktoś wie jaki powinien być??!!Nie może być dużego lub małego skrętu.................chyba to :LOGICZNE:są ustawienia i nic nie można zmienić?!pozdeawiam
Mam teraz do roboty takie polo 92r .po wymianie maglownicy prawego drążka prawego wahacza i prawej półośki przy max skręcie w prawo wyrywa prawą półoś z przegubu ,zauważyłem że od jazdy na wprost do max w prawo kierownica robi 2 pełne obroty a w lewo 1,5 obrotu o co kaman bo to dziwne trochę ponieważ lewy drążek jest stały i to on pozycjonuje cały układ, jutro się za to biere zobaczymy co nie tak ,propozycje sugestie mile widziane,
polo naprawione ,było mocno bite w lewą stronę ,przy naprawie za mało wyciągnięte pewnie nie mogli wahacza założyć więc przespawali prawe mocowanie wahacza ok 2cm na zewnątrz przez co prawa półoś została o tyle przedłużona założyłem tę przedłużaną i nie wypada za to koło leży aż miło. [Uwaga na zielone kombi 1,0 ze Słupska od pana Romana ]