witajcie
dziekuje za odpowiedzi i pomocne rady
byłem u kilku speców i każdy miał podobne ale nie jednakowe opinie
i znalazłem kolesia co podszedł do sprawy :oki: od innej strony a mianowicie od korka z zbiorniczka jak sie okazało uszczelka
była lekko wywinieta i to powodowało wywalanie płynu .
czytałem na naszym forum pare razy o korku ale nie myslałem ze to bedzie ta dolegliwość
co do syfu który pływał w płynie to rdza z chłodnicy :banghead: podczas wymiany na nowy termostat i potem jazda bez termostatu sprawiła ze poruszyło chłodnice i wywaliła z siebie cała rdze :shock: sam potem zalewałem ja gorocą wodą i przedmuchiwałem :bb: leciał taki syf szkoda gadać , kiedy woda po przepłukaniu stawała sie czystsza to dopiero wtedy założyłem nowy tremostat i zalałem płynem :-D jak na razie jest ok :amen: małe pojecie o autkach posiadam ale powiem wam ze na głowice to nie wyglądało pola smiga i smigała tak samo nie kopciła i nie brała oleju ani go tez nie przybywało płyn gubiła ale przez korek . koszt to zjedzone nerwy , :angry2: łep pełen wizjonerskich pomysłów fachmamów :banghead: co zjedli by cie i z butami {specjalisci i psełdo warsztaty samochodowe}.
a wina tez moja bo sam powinienem popatrzec gdzie leci a le tego nie zauważyłem :butcher:
pozdrawiam i czasem nie warto sie denerwować
jeszcze raz dziekuje za wasze opinie

a pola rwie tylko kucy mało