VW POLO 6n - opinie

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
swiru
Newbie
Newbie
Kontakt:

VW POLO 6n - opinie

Post autor: swiru »

Siemanko chłopaki :-)!
Ponownie mam pytanie o VW Polo - http://otomoto.pl/volkswagen-polo-gti-1 ... 25044.html
Co o nim sądzicie ? Jakie macie o tym modelu opinie? Ile on mniej więcej spala , bo na autocentrum nie mogę znaleźć jego spalania ?
I czy znalazłby się ktoś z Wrocka , żeby mógł obejrzeć autko ze mną w razie czego ;)?

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

Post autor: suhhar »

coś za tanie jak na taki silnik :P
Obrazek

Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Fakt brak fotek silnika - może go tam nie ma.
swiru zobacz co się teraz dzieje - optowałbym za klimą :)
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
swiru
Newbie
Newbie
Kontakt:

Byłem go zobaczyć tak zza płotu i cyknąłem 4 zdjęcia :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ta cena podejrzana, dlatego chciałem się Was spytać co o tym sądzicie :)
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

Post autor: suhhar »

ta ruda to normalka w każdej polowce ją tam bierze ponieważ panowie z niemiec tam umieścili dziury odpływowe z drzwi i woda wylatując z rowków z drzwi leci prościutko po łączeniu progów ;) 9brawo dla nich za pomysł). Nie mogłeś podnieść maski jak już tam byleś ? odpalić auto ?
Obrazek

Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
Awatar użytkownika
swiru
Newbie
Newbie
Kontakt:

[quote=""suhhar""]ta ruda to normalka w każdej polowce ją tam bierze ponieważ panowie z niemiec tam umieścili dziury odpływowe z drzwi i woda wylatując z rowków z drzwi leci prościutko po łączeniu progów ;) 9brawo dla nich za pomysł). Nie mogłeś podnieść maski jak już tam byleś ? odpalić auto ?[/quote]
Ja tam poszedłem,bo mam 5 minut od domu, a że gościu jest tam w tygodniu (czyt. komis), to nie miałem jak tam się dostać
Awatar użytkownika
Bufur
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bufur »

jak zza płotu to pewnie nie znając sztuki włamywania i odpalania na kable nie podniusł maski i nie odpalił :)
PS: polo jak najbardziej mi sie wizualnie podoba i ma bogate wyposazenie, cena bardzo niska, mozliwe ze sprzedaje bo za duzo żre paliwa :)
Cygani pewnie z tym olejem itp bo jak sprowadzany to nie ma pojęcie co tam wczesniej było a wątpie ze wszystko ma udokumentowane. Rozrząd oleje filtry trzeba bedzie i tak wymienic. A jak takie Polo jest uzytkowane przez kobiete to ja mam słonia w garażu no chyba ze to jakas wojciechowska nim jeździ :)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Co do tej rudej na progach to ja bym obwąchał je czy aby nie było cos grubiej robione bo to jest technologiczne połączenie płatu tylnego błotnika z progiem i w pierwszej kolejności tam wyjdzie kiepska naprawa
[quote=""Bufur""]A jak takie Polo jest uzytkowane przez kobiete to ja mam słonia w garażu no chyba ze to jakas wojciechowska nim jeździ :)[/quote]
patrząc na technikę jazdy większości pań to nie wiem czy to że uzytkowała je kobieta jest zaletą ;)
p
pieczpaw
Newbie
Newbie

Post autor: pieczpaw »

Witam. Nie kupuj tego modelu, to jest techniczna porażka... wszystkie limitowane i specjalne edycje sprawią więcej problemów niż przyjemności. No i właściwie to nie ma żadnych specjalnych osiągów. Ja mam model 1.4 16V i już się wyleczyłem z VW, ten samochód to pasmo nieustających awarii, a części są przeważnie droższe niż do normalnego modelu.
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

[quote=""pieczpaw""]Witam. Nie kupuj tego modelu, to jest techniczna porażka... wszystkie limitowane i specjalne edycje sprawią więcej problemów niż przyjemności. No i właściwie to nie ma żadnych specjalnych osiągów. Ja mam model 1.4 16V i już się wyleczyłem z VW, ten samochód to pasmo nieustających awarii, a części są przeważnie droższe niż do normalnego modelu.[/quote]

Kolego , jeśli kupiłeś szrota to Ci sie psuje, nie zniechęcaj innych ukazując tylko swój przykład. Jest paru użytkowników z takim silnikiem który TY masz i jakoś nie narzekają.
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

[quote=""pieczpaw""]wszystkie limitowane i specjalne edycje sprawią więcej problemów niż przyjemności. No i właściwie to nie ma żadnych specjalnych osiągów[/quote]

Ale pierdolisz... Człowieku idą Ci zęby czy masz 14 lat ??
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

swiru
dostan sie do tej Poli i na jazde próbną :grin: egzemplasz fajny i bardzo fajna baza do modzenia, zobacz jak wygląda Lyszyka :grin: Cenna jest dosyc niska wiec mósisz dokladnie go obadać-przed kupnem,,podjechac na stacjie kontroli pojazdów itp..
Znalezienie Gti w dobrej kondycji wymaga sporo czasu i cierpliwosci ale warto To bardzo zwine autka i bardzo miło sie nimi jezdzi :)
pozdrawiam
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

z dwoch stron w tym samym miejscu gnije? to co prog był wymieniany czy od razu pół auta? :szefu:
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

damianese
najlepiej było by na zywo go zobaczyc :butcher: foty nie oddaja wszystkiego,
Awatar użytkownika
swiru
Newbie
Newbie
Kontakt:

Postaram się go w piątek zobaczyć :) Jakby ktoś chciał w piątek iść ze mną na oględziny to zapraszam, bo pomoc by się przydała;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”