chcialem sie pochawlic juz 2-gi raz moja polowka, kiedys tu byla ale juz nie ma...
wiec polo to 6N z 96roku, kupione w polskim salonie, jestem jego 2-gim wlascicielem od listopada 2007. i jestem z niego bardzo zadowolony. polo dostalo sie w moje rece od starszego pana, kierowca ciezarowki, mialo przebieg 150 tyś, malo jezdzilo. przebieg byl udokumentowany wpisami w ksiazke serwisowa. teraz pola ma 230tys i nadal smiga na pelnym syntetyku

silnik 1.4 60HP AEX, nigdy nie wahal gaziu.
z wyposazenia dodatkowego to mam... nic nie mam... no chyba ze regulacja kierownicy, i regulacja wysokosci fotela kierowcy i pasazera to dodatki no to to mam. a i mam jeszcze centralny zamek :-D
pola na poczatku wygladala tak (sorki za slabe zdjecia, robione tel.) :

to bylo zaraz po zakupie.
polo teraz wyglada tak:

zmiany:
teraz sa alu 14" /6j VW z oponka 185/60, wczesniej byly 13"5,5J z oponka 175/50, ciemne lampy tyl + kierunki bok i przod, zakup brakujacej dokladki przedniego zdezaka, czarne słupki drzwi, custom koncowka wydechu 2x80 wspawana na stale w wydech, zawieszenie kit -60/-40, jak dla mnie jest fajnie. zrobione podswietlanie schowka przed pasazrem, zmieniona kierownica na 4-ro ramienna z "poduszką pow." zmiana podswietlania zegarow na niebieskie i zmiany w car audio.
przebudowa panelu centralnego i wbudowanie w niego LCD 7", kupno paneli drzwiowych z koszami na glosniki po kazyjnej cenie 120zł za kpl razem z boczkami calymi

wyglada to tak :

i to by bylo na tyle,
czekam na komentaze.
pozdrawiam.