Witajcie,
Niosę się z zamiarem kupna wzmacniacza wraz z subwooferem. Jestem osobą młodą, której głównie chodzi o wrażenia podczas słuchania muzyki, nie za bardzo słuchowe, a "czuciowe". Słucham rapu/hip hopu głównie z lat '90. Budżet jakim dysponuję wynosi ok.1000zł. Preferuję sprzęt nowy, który powędruje ze mną w przyszłości do kolejnego autka (prawdopodobnie sedan

). Niżej "podzespoły" którę rozważam przy kupnie, liczę na Waszą ocenę, jak sprzęt bedzie się sprawował przy generowaniu basu który poczuję, a nie usłyszę.
Kable:
DIETZ 23092 ZESTAW KABLI 5m - 35mm (obecnie mam przeprowadzone chińskie 10mm, po poprzednim właścicielu). Cena ok.160zł z wysyłką.
Wzmacniacz:
Crunch GTX-2400 - 400w rms w mostku. Cena ok.479zł (odbiór osobisty).
Skrzynia:
Clarion SW3013B - 350w rms. Cena od. 320zł - 369zł z wysyłką. Jest na alledrogo jedna firma, która oferuje tą skrzynkę za 299zł. Pisałem do nich, rzekomo sprzet nowy, ale cena podejżana, ostatnio wynosiła 320zł bez wysyłki (myślicie, że warto zaryzykować i wziąść za niższą cenę?).
Myślicie, że szersze kable które podałem wyżej (wg. FAQ Nazar'a powinno być 25mm) nie będą za grube !?. Przy tej grubości kabli myślę, że nie muszę nawet rozważać kupna kondka. Czy to istotnie niewiem, ale radio posiadam Kenwood KDC-4047UA.
Pozdro. :hello: :crazy: