Spotyka się dwóch ateistów. Jeden pyta się drugiego:
- Co tam u ciebie?
- Byłem w kościele.
- I co? Jak tam było?
- Jedno wielkie oszustwo Wszyscy śpiewają, wszyscy robią zrzutkę, A PIJE TYLKO JEDEN PIJE !!!!
-------------------------------------------
Bóg postanowił znaleźć sobie lud wybrany i dać im jedno ze swoich przykazań. Udał się więc do Babilonu i mówi:
-Chciałbym was uczynić swym ludem wybranym i dać wam przykazanie.
-A jakie przykazanie? - pytają Babilończycy
-No na przykład nie cudzołóż
-Nie, u nas cudzołóstwo to rzecz normalna, nie wyrzekniemy się tego
Udaje się więc bóg do Azteków
-A jakie przykazanie? - pytają Aztekowie
-Na przykład nie zabijaj
-Nie, musimy składać krwawe ofiary, u nas zabijanie to rzecz normalna
Zrezygnowany bóg idzie do Żydów.
-A po ile? - pytają Żydzi
-No za darmo - odpowiada bóg
-Dobra, dajesz 10 i bierzemy...
-------------------------------------------
Pan Bóg mówi do św. Piotra:
- Piotrze, zejdź na Ziemię i zobacz co robią studenci, bo do sesji tylko trzy
tygodnie.
Piotr zstępuje na Ziemię i po jakimś czasie wraca.
- I co? - pyta Bóg.
- Akademia Medyczna już kuje od rana do wieczora; Uniwersytet zaczyna zbierać
materiały. A politechnika chleje.
Mija tydzień. Bóg znów wysyła Piotra na Ziemię.
- I co? - pyta po powrocie.
- Akademia Medyczna ma już wszystko wkute, teraz powtarzają materiał;
Uniwersytet jest w połowie nauki. A Politechnika chleje.
Mija następny tydzień. Piotr znów podróżuje na Ziemię.
- I co? - znów pyta Bóg
- Akademia Medyczna powtarza materiał po raz drugi; Uniwersytet już kończy
wkuwanie swojego materiału. Politechnika chleje.
Zostały trzy dni do rozpoczęcia sesji. Piotr udaje się na Ziemię po raz ostatni.- Panie Boże - mówi - Akademia Medyczna skończyła już naukę, teraz czytają
suplemety dla rozrywki; Uniwersytet robi masowo ściągi.
- A Politechnika?
- Modlą się!
- O! I tym pomożemy
Jest Polak, Niemiec i Rusek cała trójka ma swoje sklepy obok siebie, pewnego dnia przychodzi diabeł do Niemca i pyta się go:
Masz 3 kg. nihuja ? Niemiec idzie na magazyn szuka szuka, nie ma go godzine, ale przychodzi z pustymi rękami to diabeł go zabija, teraz idzie do sklepu Ruska i pyta się go: Masz 3 kg. nihuja ? Rusek idzie na magazyn szuka szuka, ale przychodzi także z pustymi rękami i diabeł go także zabija, teraz idzie do Polaka i także go się pyta: Masz 3 kg. nihuja ? Polak idzie na magazyn i z magazynu woła diabła żeby przyszedł, diabeł przychodzi polak zamyka dzwi, gasi światło i pyta sie diabła: Widzisz coś ? Diabeł odp. : Nihuja... Na to Polak: To bierz 3 kg. i spier**** :rotfl: jak opowiedziałem to dziś szefostwu to padli
borek-nie wiem jak to znalazłeś,ale jest mega :-D :yahoo: :clapping:
Ja natomiast zapodam takie cuś :
Opisy wypadków dla PZU * Wracając do domu podjechałem do złego domu i zderzyłem się z drzewem którego nie mam. * Inny samochód zderzył się z moim nie ostrzegając o swoich zamiarach. * Zderzyłem się ze stojącą ciężarówką nadjeżdżającą z drugiej strony. * Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w twarz mojej żony. * Odholowałem swój samochód z jezdni, spojrzałem na teściową i uderzyłem w nasyp. * Przechodzień uderzył we mnie i przeszedł pod moim samochodem. * Facet był na całej drodze i wiele razy próbowałem go wyminąć zanim uderzyłem w niego. * Budka telefoniczna zbliżała się, kiedy próbowałem zjechać jej z drogi uderzyła w mój przód. * Nie chcąc zabić muchy wjechałem w budkę telefoniczną. * Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek. * Broniąc się przed uderzeniem zderzaka samochodu przede mną uderzyłem przechodnia. * Mój samochód był legalnie zaparkowany kiedy wjechał w inny pojazd. * Mój samochód był prawidłowo zaparkowany w tyle innego samochodu. * Nagle znikąd pojawił się niewidoczny samochód, uderzył w mój samochód, po czym zniknął. * Byłem pewien, że ten stary człowiek nie dotrze na drugą stronę ulicy kiedy go stuknąłem.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu