Wczoraj wymieniłem koła na letnie, napompowałem je na stacji i jadąc na prostej równej drodze czuje że jak puszczę kierownicę, to samochód leciutko skręca w prawo na zimowych kołach nie miałem takiego problemu. Czym to może być spowodowane?
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
zależy czy alum czy zwykła stalówka, alum to tak jak suff napisał ok. 20zł/szt., natomiast w przypadku stalówki tak myślę w 30-40zł za komplet powinieneś się zmieścić
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Kolega miał taki problem w lagunie, rozwlił opone na krawęzniku i musiął kupić nową ten sam model, też mu ściągało gdyś lewą przednią starą miał 4 mm a nowa miła 8mm bieżnika, musiał kupic drugą nową i było ok.
[quote=""suff""]~20PLN za koło. Różne ceny w różnych częściach PL.[/quote]
To mieszkasz w bardzo burżujskiej czesci polski ;p U mnie na lubelszczyznie 15 zl bierze gosc za wywazenie 4 stalowek, za alumki bierze 25 zl. Ale żeby 80 zl za komplet wywazania ? zdzierstwo w bialy dzien ;p
jeśli używałeś tych samych opon na tych samych felgach i zamieniłeś miejscami to może byc powód, spróbuj prawe przednie zamienic z tylnym, u mnie pomogło takie rozwiązanie a na wyważanie nie pojechałem bo w całym zakresie prędkości nie ma drżenia kierownicy i innych objawów.