_ [ Polo sex_en ] _

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Kamil88C""]Najkrócej określiłbym te polo: "Zadbanym, full wyposażonym z mega kołem".[/quote]
I dobrą glebą, nie zapominaj :) No i audio też ma dobre :oki:
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote=""JuStIcE""]I dobrą glebą, nie zapominaj [/quote]
W takich autach to rzecz oczywista...
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

[quote=""Kamil88C""]Modów jest mało, jednak nie neguję dobrego wyglądu.
Najkrócej określiłbym te polo: "Zadbanym, full wyposażonym z mega kołem".[/quote]
dobry wygląd.. a zżółkły zbiornik wyrównawczy..psuje wygląd zdecydowanie pod maską
jak to mówił dzieciołowaty koło robi robotę reszta.. wporządku
co do GTI to fajne jedynie fotelik na kanapie odraża :grin:
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

[quote=""Kamil88C""]Modów jest mało, jednak nie neguję dobrego wyglądu.[/quote]

Szesc_en samo w sobie jest ladne i komentarze typu w tych autach nie ma nic wiecej jak gleba i kolo sa dla mnie dziwne, a co mamy pchac laminaty, nełony, czesci z Tesco ??

Jest gwint, jest kolo, jest audio, zadbany lakier, mechanika robiona na biezaco zostal do ogarniecia srodek i to wszystko, nie mysle nic wiecej w ence robic, bo SWAPy mi sa nie potrzebne raz, ze sam sobie z nim nie poradze i nie wstydze sie do tego przyznac, a dwa 80km wystarcza mi w 100% procentach.
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""WaCki""]Szesc_en samo w sobie jest ladne i komentarze typu w tych autach nie ma nic wiecej jak gleba i kolo sa dla mnie dziwne, a co mamy pchac laminaty, nełony, czesci z Tesco ?? [/quote]
No dokladnie. Nie ma co psuc, tylko wsadzic szerokie zderzaki, ewentualnie jakas lotke na klapie z oferty VW i pokombinowac z dokladka zderzaka. Gleba i kolo sa oczywistymi oczywistosciami oczywiscie, wiec oczywistym jest, ze nie musze chyba wspominac o tym ;]
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""Kubrick""]tylko wsadzic szerokie zderzaki[/quote]

a jakie niby są :crazy:
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Mario', widze szerokie, ale rozwijalem mysl Wacki'ego co do modzenia w Poli, zeby bylo dla potomnych :P
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Panowie nie ma co gdybac to polo jak dla mnie jest baja ! Silnik w sam raz jak na taką budę, pod maską panuje porządek, lakier zadbany, brak rudej, felga moim zdaniem lepsza byc nie mogla, audio profesja, wyposażenie wystarczające, gleba miazga i ten kolor :cool: nic dodac nic ujać, dbaj WaCki a kiedys kupie od Ciebie ta srebrną strzałę ;pp
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Czytalem Temat Paffcia w ktorym pisal z kim przegral konkurs, to ja wam pokaze samochod z ktorym przegralem konkurs w Jasle na najladniejsze Auto zlotu:

Obrazek
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Nie będę nawet tego komentował ;/ zal, brawa dla komisji :shock:
Awatar użytkownika
gti21
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: gti21 »

Wacki ale fakt jest taki że wystarczy pojechać do Jasła, Krosna Gorlic czy okolic to widać że tam ludzie laminaty wolą i po prostu dlatego przegrałeś, tam panuje inna kultura dobrego Tunningu, ludzie nie doceniaja fajnej gleby i koła bo oni wolą spojler na klapie, przyciemnione szybki, M Power lusterka, kołpaki z Lidla oraz podstawe dobrego tjuningu czyli chrom na metry :grin:

Ps 1. Najbardziej mi się czasem chce śmiać z tego Auto Tuning Centrum w Jaśle a przede wszystkim z sprzętów jakie tam czasem stoją

Ps. 2. Co do Krosna to uogólniłem za bardzo bo tam działa Stefagti i oni mają fajne sprzęty ( nisko i szeroko itp.)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""WaCki""]Czytalem Temat Paffcia w ktorym pisal z kim przegral konkurs, to ja wam pokaze samochod z ktorym przegralem konkurs w Jasle na najladniejsze Auto zlotu:

Obrazek[/quote]
haha :D ja juz nigdy nie wystartuje w takich konkurencjach, gdzie komisja bedzie niekompetentna osoba, to ludziska powinni wybrac :)
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Dzis sezon zostal oficjalnie zakonczony, na Polo trafilo Ori zawieszenie i indianapolisy, pomysl na nowy sezon juz jest, czas na zbieranie tajli. ;)
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Ale widzę,ze enka idzie na sell jednak ? czy tylko chcesz zobaczyc jaki będzie odzew ?? hmm a jakie masz plany dotyczace felunku ? wracasz do "szerokiej" koncepcji ? czy cos innego ?
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

kymco18 Polo jest na sprzedaz w serii, Audiki ida na sprzedaz osobno, gwint i audio rowniez.
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”