[6n2] wymiana zawiasu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

[6n2] wymiana zawiasu

Post autor: Bavar »

Stoję przed trudnym wyborem. Prawy, przedni amortyzator skrzypi, piszczy podczas jazdy po nawet najdrobniejszych nierównościach. Widzę spore ślady oleju na obudowie cylindra amortyzatora. Czy zakup całego zestawu MTS ze stałym obniżeniem przódtył 4040 będzie wiązał się z brakiem komfortu. Jakie macie doświadczenia przy takim obniżeniu?
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Będzie to mocno zauważalna różnica. Mi takie coś przeszkadza, ale to już kwestia tego jak długie trasy robisz i jak Ci to leży. Przejedź się najlepiej.
Ja ostatnio przejechałem dzięki uprzejmości KrzyDOLAR'a na gwincie -70 i czułem się jak na taczce :D A był to równy parking z kostki przed marketem. Jeździłem na -30 i też czułem lekki dyskomfort na dziurach, ale za to zakręty miód malina. Inna sprawa, że w Niemczech jeździłem -70 i była bajka.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
patryk2k
Początkujący
Początkujący

Post autor: patryk2k »

A może ktoś wypowie sie jak wygląda zima w takim pojeździe, ciągle zastanawiam sie nad założeniem gwintu, ale na zime i tak Polo zostałoby na tych -35 i ciekaw jestem czy dokładka od GTI nie robiłaby za pług :butcher:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”