[quote=""jarek311086""]to nie wszyscy muszą się nim zachwycać[/quote]
a czy ja komuś każe się "zachwycać" . Nie pasuję Ci, nie wchodź do tego tematu.Nikt Ci nie każe
A no zakończony. Szkoda tylko że nie udało się Polo poustawiać obok siebie, no ale i tak było ciężko z miejscem a my w miarę w kupie byliśmy A Gjeteji jak zwykle fajnie się prezenciło
setki razy oglądałem się za tą polówką i nie raz pewnie jeszcze się oglądnę,tylko że teraz częściej siedząc w swojej no LyszyK z Twoim standardowym setupem w zimie było by cieżko hehe, pozdro, szerokości
wynik z vmax taki jaki powinno osiągnąc zdrowe gti.kolega ma też 3d i jego licznik zatrzymał się na 210km/h.ja swoim na razie śmigałem najszybciej 180km/h ale szczerze to był raz i więcej nie mam zamiaru męczyć niuńki.wolę w mieście z kreski pokillować auta .moja jeszcze śmiga na 0-w40 castrol edge sport:-)nie sprzedawaj jej bo szkoda takiego autka.moja żona do naszej już się przyzwyczaiła i na pewno dużo wody w Wiśle upłynie zanim przejdzie mi myśl o sprzedaży
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Auto prawdopodobnie idzie do sprzedania z powodów zmiany na większy wóz. Co do stanu technicznego. Ciężko będzie znaleść takie zdrowe GTi w PL, a jeśli chodzi o mechanikę - raczej nie możliwe. POLECAM