[quote=""natkastella""]zawieszenie jest pierwsza klasa autko dopiero 3 lata w Polsce

wiec narazie tez nie obnizam a za mocno nie moge bo brak miejsc parkingowych pod blokiem i niestety zostaja chodniki do parkowania i na kraweznik trzeba wjechac[/quote]
Z tymi krawężnikami to ból miast hehe

:butcher:
Ale -40mm (4cm w dół) to nie dużo, autko na feldze 14 cali wygląda MJUT MALINA wtedy :crazy: :oki:
Ja swojego spuściłem tylko 3cm i żałuję że nie niżej bo chociaż wygląda lepiej to wciąż trochę "pływa", a do urwania czegokolwiek wciąż daleko

:blush2:
Co do lampek to ja pomarańczowych kierunków pozbyłem się naklejając specjalną folię które przerobiły je w czarne a nie psują efektywności kierunku (zatrzymują tylko/aż 15% światła), w razie czego można zawsze odkleić lub założyć mocniejsze żarówki

Cena 50x50cm wyniosła mnie 10zł xD :butcher: :crazy:
Radia i sprzęt JVC jest moim zdaniem bardzo dobry dla zwykłego zjadacza chleba, melomani pewnie by narzekali ale ja mam radyjko JVC (symbolu nie pamiętam) za 300zł i jestem bardzo zadowolony, tylko szkoda że jest 4x50W wyjście ;< Tuby nie ma gdzie podłączyć bez wzmachola

:butcher: