[quote=""Zoodix""]a co to sie dzieje wystartowalem na kandydata a niemam podpisu ze kandydat to musze gdzies zglaszac czy jak?[/quote]
[quote=""maziunia""]Raz w tygodniu aktualizujemy i nadajemy rangę kandydatom zgłoszonym w odpowiednim temacie.[/quote]
Maziunia, zróbcie jakiegoś update'a, bo napisałem wiadomość w odpowiednim temacie o mojej checi wstapienia do klubu (Napisane: Wt paź 05, 2010 8:32 pm), do dzis bez odpowiedzi i bez zmiany statusu...
JA musiałem się trochę pobawić tą wlepą
bo nie które elementu nie chciały się odczepić od papierka przenośnego
i pozostać na filij ,pomogłem literką odkleić się za pomocą nożyka ,
ale udało się , jeszcze odtłuściłem powierzchnię i za pomocą suszarki
wlepiłem ,wlepe .
Witam chcialem sie dowiedziec jak dokladnie nalezy przykleic wlepke.Trzeba odleic bialy papier i dopiero przykleic wlepke na foli do samochodu i dopiero powoli odrywac ta przezroczysta folie,czy moze jakos inaczej trzeba to zrobic.Pozdrawiam i prosze o pomoc
Witam kolege ,
ja 19 paździ...
Wklejałem wlepe, rozdziel folie od papierka
delikatnie , jak będzie ci się działo tak jak mi że napisy lub reszta nie będzie chciała pozostać na folij
to delikatnie cienkim nożykiem pomóż wlepie się odczepić od papierka i lekko
dociśnij do folij , całość musi pozostać na folij .
Następnie odtłuścić daną powierzchnię i nałożyć
folię na przygotowane miejsce , i teraz znów miałem problem
bo kiedy powoli odrywałem folię od klapy auta to nie które
elementy nie chciały pozostać na powierzchni ,
więc mocno dociskałem i rozcierałem i podgrzałem suszarką aż
folia przenośna się troszkę nie zmarszczyła
powoli do pewności rozcierając i dociskając podgrzewałem ,
i po chwili powolutku ściągałem folię .
JEST GIT >>>> :piwo:
Wlepka juz na polowce ale jedna literka odeszla z tym papierkiem i musialem ja przykleic na tasme dwustronna mam nadzieje ze wytrzyma.Pozdrawiam wszystkich klubowiczow i teraz jak mam juz wlepke na samochodzie to czuje sie prawdziwym klubowiczem.