- - JAK ZOSTAC KLUBOWICZEM? NOWE ZASADY - -

Klubowicze, zasady Klubu. Jak zostać jednym z Nas?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
czmc
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: czmc »

a próbowałeś od tej literki oderwać "ten papierek" ... ?
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Najlepiej polozyc sobie wlepke na rece folia transferowa do dolu (czyli papierkiem do gory). Zlapac za papierek z jednej strony i ciagnac powoli w druga pod duzym katem (czyli papierek powinien byc bardzo mocno zgiety, tak jakbyscie chcieli zlozyc go na pol ;)), pilnujac zeby literki/logo zostalo na folii transferowej. Jezeli zostaje na papierku to cofnac kawaleczek i albo docisnac do folii wykalaczka albo nozykiem albo byle czym. Plotery tak maja, ze czasem przytna za gleboko i literka odlazi z papierkiem - ale to nie problem, wykalaczka/nozyk/nawet palec i papierek od wlepki odlazli bez problemow. Potem, jak juz wspomnial stekvw, miejsce na wlepe trzeba odtluscic. Przyklejamy wlepe i nastepnie tak samo jak papierek wczesniej odrywamy folie transferowa (pod duzym katem, min. 150st) sprawdzajac czy literki zostaly na aucie, a nie na folii. Proste jak drut! Wystarczy to robic powoli, a nie jak zrywac plaster ;)
Awatar użytkownika
kalenji84
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kalenji84 »

[quote=""czmc""]a próbowałeś od tej literki oderwać "ten papierek" ... ?[/quote]

Własnie byłem z nozykiem tapicerskim i ladnie oderwalem literke i papierek ktory zostal i juz jest wszystko super.Pozdrawiam i dzieki za pomoc
To moje Polo by kalenji84 viewtopic.php?f=29&t=22027&start=0
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: stekvw »

Też miałem ten problem , papierek przykleił się do literki ( a )
i delikatnie oddzieliłem literkę za pomocą nożyka . :oki:
Stanisław Makowski
Pasja, to najlepszy biznes.

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
t
tommy76
Początkujący
Początkujący

Post autor: tommy76 »

Wlepy doszły-dzięki :grin: teraz dylemat:czarna czy biała na zieloną butelkę :grin:
Green dragon
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Do mnie też doszły w zeszłym tygodniu :grin:
tommy76 ja mam czarną na butelce i jej kompletnie nie widać, wal białą ;)
t
tommy76
Początkujący
Początkujący

Post autor: tommy76 »

Właśnie tak przymierzyłem i biała będzie kozak :-D
Green dragon
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

Wlepa doszła -Dzięki :-D

idę kleić
Awatar użytkownika
rzezin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rzezin »

Hmm, może tutaj napiszę jak że na któryś z kolei email nikt nie odpowiada.

W emailu pytałem o inna metodę płatności niż przelew, jako ze mieszkam w Anglii. Da radę to jakoś zrobić, np PayPal czy coś? Pokryję dodatkowe koszty wysyłki wlepki do Anglii.
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

rzezin maila widziałam tyle, że mam zamiar w niedzielę się wziąć za odpisywanie, gdy dzieciaki dają mi chwilę spokoju.
Pogadam z Payem - osoba zajmująca się wlepami, żeby się z Tobą skontaktował i wybrał najbardziej pasującą Wam opcję.
Awatar użytkownika
rzezin
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""maziunia""]rzezin maila widziałam tyle, że mam zamiar w niedzielę się wziąć za odpisywanie, gdy dzieciaki dają mi chwilę spokoju.
Pogadam z Payem - osoba zajmująca się wlepami, żeby się z Tobą skontaktował i wybrał najbardziej pasującą Wam opcję.[/quote]

w takim razie okej, dziękuje ;) mam nadzieje,że się uda.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""rzezin""]W emailu pytałem o inna metodę płatności niż przelew, jako ze mieszkam w Anglii. Da radę to jakoś zrobić, np PayPal czy coś? Pokryję dodatkowe koszty wysyłki wlepki do Anglii[/quote]
A nie prościej dla ciebie by było gdyby za wlepe i członkostwo wpłacił ktoś od ciebie w Polsce, a wlepa poszła na adres w Anglii??
Awatar użytkownika
rzezin
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""czaja""][quote=""rzezin""]W emailu pytałem o inna metodę płatności niż przelew, jako ze mieszkam w Anglii. Da radę to jakoś zrobić, np PayPal czy coś? Pokryję dodatkowe koszty wysyłki wlepki do Anglii[/quote]
A nie prościej dla ciebie by było gdyby za wlepe i członkostwo wpłacił ktoś od ciebie w Polsce, a wlepa poszła na adres w Anglii??[/quote]

Jeśli jest taka możliwość to wolałbym zrobić to sam, zapłacić prosto od siebie bo nie bardzo mam kogo kto mógłby mi wpłacić - cała rodzina w Anglii. Okej, znajomi są ale wysyłać im kasę, tłumaczyć wszystko co, jak, gdzie, komu i w ogóle. Wolałbym temu zapobiec jeśli da radę, a jeśli nie, no to już w ostateczności.
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Kolejny porządek z kandydaturami, kto nie wpłacił zdegradowany.
Wlepy wędrują do:
kukusiek
Grzes19842
Adek
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

[quote=""rzezin""][quote=""czaja""][quote=""rzezin""]W emailu pytałem o inna metodę płatności niż przelew, jako ze mieszkam w Anglii. Da radę to jakoś zrobić, np PayPal czy coś? Pokryję dodatkowe koszty wysyłki wlepki do Anglii[/quote]
A nie prościej dla ciebie by było gdyby za wlepe i członkostwo wpłacił ktoś od ciebie w Polsce, a wlepa poszła na adres w Anglii??[/quote]

Jeśli jest taka możliwość to wolałbym zrobić to sam, zapłacić prosto od siebie bo nie bardzo mam kogo kto mógłby mi wpłacić - cała rodzina w Anglii. Okej, znajomi są ale wysyłać im kasę, tłumaczyć wszystko co, jak, gdzie, komu i w ogóle. Wolałbym temu zapobiec jeśli da radę, a jeśli nie, no to już w ostateczności.[/quote]

Odp masz na meilu :)

w weekend uzupełnię braki
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje o klubie”