********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

paula-an

W dziale giełda jest temat kupie auto/ pomóżcie :) pokaż to polo ktore chcesz kupić a na pewno ktośz forum Ci pomoże ;)
Awatar użytkownika
kukusiek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: kukusiek »

Witam!
Od kilku miesięcy na forum a nawet się nie przywitałem:) Ba, nawet jeszcze nie wpłaciłem a to wszystko przez pracę, ale widzę, że jeszcze nikt mnie nie wywalił;) a przelew już w drodze.
Jestem z okolic strzelina i wożę się bordową poli z 99r, ostatni wypust 6N1, 1.4 8V APQ oczywiście 3 drzwi:D Postaram się szerzej opisać ją nieco później.

Pozdrawiam Łukasz
MIESZALNIA TYNKÓW I FARB ELEWACYJNYCH "ANDRUŚ"
DYSTRYBUCJA --> STRZELIN/WROCŁAW
www.tynki-elewacyjne.pl
Obrazek
g
gasmask
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gasmask »

Witam! Jestem Tomek z Bydgoszczy i od kilku dni moim wehikułem jest Polówka 6N2 (o ile dobrze kojarzę oznaczenie) czyli poliftowa "trójka" :)
t
troojka
Newbie
Newbie

Post autor: troojka »

Witam,

Mam na imię Tomek.
Mieszkam w okolicach Wrocławia - piszę w okolicach bo są to dwa miejsca.
Polo posiadam od 10 lat. 6N2 do września tego roku, a aktualnie 6R (1.4MPI, 85KM).
Można mnie znaleźć także na innych forach związanych z motoryzacją (pod tym samym nickiem).

pozdrawiam
Tomek / troojka
Awatar użytkownika
batmen20
Newbie
Newbie

Post autor: batmen20 »

Witam! Nazywam się Szymon i jestem z okolic Cieszyna. Już od prawie 700km jestem szczęśliwym posiadaczem VW Polo. Od 3 lat zbierałem na to autko, stąd cieszę się, że nareszcie znalazłem się w tym wyjątkowym gronie :)
Obrazek
D
Dikey
Newbie
Newbie

Post autor: Dikey »

Witam mam na imię Mariusz. Pochodzę z małopolski a dokładnie to z miejscowości Rabka Zdrój
Posiadam polówkę od czerwca tego roku zrobiłem kilka małych modyfikacji w nim :) można go zobaczyć pod tym linkiem :http://vwpolo-klub.pl/forum/viewforum.php?f=31.
Pozdrawiam wszystkich
A
ART
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: ART »

Czołem!

Coś tu się chyba jakiś kataklizm wydarzył i nie znalazłem swojego konta utworzonego w 2007. Zarejestrowałem się dzisiaj ponownie pod tym samym nickiem co w 2007r.

U mnie bez zmian, nazywam się dalej Artur i dalej mieszkam w Opolu, dalej bardziej znam się na piwie niż na samochodach i nadal posiadam 6n1 z 1995 r. 1,3l, tyle że teraz ma 220 tys na karku. Niestety o ile 215 tysi przeszło ogólnie bezproblemowo, to w tym roku niestety moje Polotmave (to z zamiłowania do piwa ;) ) zaczęło być bardzo kapryśne. Stąd też konieczność pogadania na poważne tematy.
PoloTmave 6n1 1.3l, r. 1995
Awatar użytkownika
Piczero
Newbie
Newbie

Post autor: Piczero »

Siemanko Wszystkim :wave: Mam na imie Piotrek, mam 26lat i mieszkam w Gdyni. Od wczoraj jestem posiadaczem Polo 1.4 KAT 97r. ( tak jest napisane w dowodzie, nie wiem jaki to dokladnie model) Jest to moje pierwsze autko i narazie jestem bardzo zadowolony jak i moja ukochana żona :good: Jestem zielony w temacie.. a szkoda bo mam juz male problemiki :-( chyba z elektryka cos nie gitara do konca ale o tym to pewnie poczytam w waszych postach o ile sam nie napisze o moim problemie. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie :hello:
Awatar użytkownika
Szwedzik
Newbie
Newbie

Post autor: Szwedzik »

Witam. Mam na imię Roman mam 18 lat. Jestem z Zagórnika koło Andrychowa. Moje polo już jedzie z Niemiec więc w najbliższych dniach będzie :)silnik 1.0 / 50km 1997r.
p
polo11
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: polo11 »

tomek łodź , 92rok , genesis 3f
k
kamilek66
Newbie
Newbie

Post autor: kamilek66 »

Witajcie!! :piwo: Mam na imię Kamil i jestem z Katowic. Posiadam polo 6N 1.6 z 1996 roku. Mam nadzieje ze ni9edlugo spotkamy sie na spotach.
c
cypis
Newbie
Newbie

Post autor: cypis »

czołem wszystkim jestem Przemek ale wszyscy wołają na mnie cypis, biała 6n, w cieplejsze dni jakiś jednoślad, chemiczne zboczenie zawodowe i inne takie głupoty w głowie mi siedzą.

pozdrowienia
Awatar użytkownika
MattVW
Newbie
Newbie

Post autor: MattVW »

Witam , jestem Mateusz i juz ponad 2 lata mieszkam na ISLANDII
(taka mala wyspa 4000 km od ojczyzny. Tak tak , to tu wybuchl ten wulkan , ktorego nazwy nikt nie potrafi wymowic :-D )
Jestem posiadaczem skromnej polóweczki w kolorze zielonym z '97 :oki:
Jestem nowy i mam nadzieje , ze szybko sie polapie :good:
y
yoogi
Newbie
Newbie

Post autor: yoogi »

witam, konrad z bialegostoku, polo 6n '95 1,6 benzyna. "tereska" trafiła do mnie całkiem niedawno i narazie bez modyfikacji w mechanice (prócz wymiany elementów eksploatacyjnych). często odwiedzałem to forum przy okazji najmniejszych usterek aż w końcu postanowiłem dołączyc do "rodziny" pozdrawiam.
Awatar użytkownika
pyrkutny
Newbie
Newbie

Post autor: pyrkutny »

Wypadało by sie przywitać ,Jestem z górnego sląska dokładnie z Łazisk Górnych ,na imie mam Paweł lat 23 , polówką jeżdże 5 miesiąc wprawdzie silnik mam 1.4 i 44kw co daje po zaokrągleniu 60km to chwale sobie ten samochód ,z wykształcenia jestem mechanik samochodowy ,technik mechanik ,a pracuje na giełdzie kwiatowej w tychach heh nie zawsze sie robi to co sie lubi robić ,za to po pracy moge sobie przy swoim samochodzie pogrzebać i twórczo pomyśleć jak go systematycznie ulepszać .Nie zanudzam już .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”