dodatkowe światło stopu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
PublicEnemy
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: PublicEnemy »

[quote=""gucio024""]ja tam kupiłem uniwersalny i przykleiłem go ładnie do szyby na silikon bo na tamtym kleju puszczał jak stało auto w słońcu[/quote]

i jak wygląda w miare estetycznie? masz jakies foto?
Awatar użytkownika
gucio024
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gucio024 »

pstrykne potem foto to ci prześle tylko akurat mam przyciemniane szyby wie musialem wyciac folie
Awatar użytkownika
gucio024
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gucio024 »

Cyknełem fotke podaj maila to prześle.
te uniwersalne stopy to najlepiej kupować te proste nie jakieś w ksztalcie bumerangu czy cos takiego, kumpel taki kupil to mu oswietla wnnetrze samochodu jak hamuje. Ja kupowalem swoj jak dobrz pamietam w auchanie bo w norauto byly takie same ale 2 razy droższe.
http://img220.imageshack.us/img220/7971 ... 101320.jpg

edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim.
czaja
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ale wy to macie problemy co za różnica jakie światło stopu... po co kleić do szyby wystarczy przykleić do tego plastiku przy szybie na kropelkę i trzyma mam tak zamontowany już pól roku i jest ok kabelki puść sobie bokami tapicerki da się je tam tak ładnie włożyć i nie wychodzą . ja mam zamontowane do lewego stopu złączyłem kabelki ze sobą jak dobrze pamiętam to chyba był 1 i 3 ale najprościej sprawdzisz jak wyjmiesz światło i dotkniesz kalami od LEDA w blaszki obudowy świateł , lepiej będzie naciąć kabelki i podłączyć potem pościsz ładnie bokiem ze nie będzie widać :cool2:
Awatar użytkownika
wesol
Swój
Swój

Post autor: wesol »

ja dostalem to trzecie swiatlo od kuzyna chyba z golfa 3. Wkrecilem w ten plastik pod dachem tuz przed szyba przy klapie. Inaczej mowiac swiatlo stopu jest na stale do podsufitki przykrecone i kable tez ida ladnie zamaskowane pod nia az do lampy tylnej chyba prawej. Ladnie swieci i sie nie odbija nic od szyby.
Awatar użytkownika
PublicEnemy
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: PublicEnemy »

trzeci stop z Golfa IV

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”