Cyknełem fotke podaj maila to prześle.
te uniwersalne stopy to najlepiej kupować te proste nie jakieś w ksztalcie bumerangu czy cos takiego, kumpel taki kupil to mu oswietla wnnetrze samochodu jak hamuje. Ja kupowalem swoj jak dobrz pamietam w auchanie bo w norauto byly takie same ale 2 razy droższe. http://img220.imageshack.us/img220/7971 ... 101320.jpg
edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim.
czaja
ale wy to macie problemy co za różnica jakie światło stopu... po co kleić do szyby wystarczy przykleić do tego plastiku przy szybie na kropelkę i trzyma mam tak zamontowany już pól roku i jest ok kabelki puść sobie bokami tapicerki da się je tam tak ładnie włożyć i nie wychodzą . ja mam zamontowane do lewego stopu złączyłem kabelki ze sobą jak dobrze pamiętam to chyba był 1 i 3 ale najprościej sprawdzisz jak wyjmiesz światło i dotkniesz kalami od LEDA w blaszki obudowy świateł , lepiej będzie naciąć kabelki i podłączyć potem pościsz ładnie bokiem ze nie będzie widać :cool2:
ja dostalem to trzecie swiatlo od kuzyna chyba z golfa 3. Wkrecilem w ten plastik pod dachem tuz przed szyba przy klapie. Inaczej mowiac swiatlo stopu jest na stale do podsufitki przykrecone i kable tez ida ladnie zamaskowane pod nia az do lampy tylnej chyba prawej. Ladnie swieci i sie nie odbija nic od szyby.