maluszek drogo panie mam używkę w tej cenie na sprzedaż
normalnie 600 zł za dwa tłumniki biorą (robione na zamówienie)
czy tłuminiki są robione według A czy N gruppy??
Znaczy słyszałem ze nie jest to najataniej ale zdałem sie na opinie ludzi ktorzy tam robili i byli z tych tłumikow zadowoleni
Co do pytania czy do grupa A czy N powiem nie wiem tłumik był robiony tak zeby mi sie podobało czyli ma lekki bass ( nie jak najczesciej hondy w polsce ) jestem z niego zadowolony no i ładnie sie swieci
Trzeba było mówić że chcesz robić w el-tecu. Przecież ceny u nich to kosmos. Dałbym Ci namiar - miałbyś tłumik taki jak chcesz, ale ładniej wykonany za 450, może nawet nieco mniej.
pozdrawiam
polityk
VW Golf III GTI 1.8Turbo AUQ 220+ Mulberry Edition
Wczorajsza wieczorna sesyjka rodzinny VW. Do VW Manii Przygotowania wciaz trwaja. Dzisaj wymiana wachaczy i koncwek drązkow. Zalozenie głosnikow i wzmacniacza. A i wyciecie tłumika srodkowego i wspawanie zwyklej rurki Oj sie dzieje a juz tak mało czasu.
[quote=""d4ri0""]SpoX
[quote=""maluszek""]Do VW Manii Przygotowania wciaz trwaja[/quote][/quote]
nie czytalem tematu od poczatku jest dosc dlugi robilem sobie zdjecie przy tym polo na vw mani na zywo wyglada jeszcze lepiej
hmm ktos robil przy nim zdjecia to wrzuc. Na vw manii był brodny i to moja wina dzien i noc przed była ciezka i tego sie wstydze za rok startuje polo zlotu wszedzie zagłosujcie
Bedzie gleba ,, bedzie silnik ,, bedzie srodek nic wiecej nie powiem