Cewka beru + ori kabelki zapłonowe w krwistej czerwieni
Wózek zawieszenia - udalo mi sie kupić nowy za grosze, teraz powoli przednie zawieszenie będe składał w domu.
Zaciski z jarzmami wróciły z piaskowania i malowania, w pełni zregenerowane. Srebrne jak w przypadku tylnych Profi robota, mogę dać namiar do magika od zacisków jeżeli ktoś potrzebuje.
Póki co projekt musi poczekać aż wrócę z delegacji (góra 2miesiace) , mam nadzieje że wznowie go jak najprędzej
Wojciechu powiedzial ze bojkotuje twoj temat i strzela focha...
i ze masz brzydkie auto kazal przekazac
było Polo 6N2[/b] 1.4 16V,weitec, kolektor dolotowy i przepustnica z AUB 101KM, hella led,lakier z maserati
I miejsce Polo Zlotu 2006
Miss Zlotu 2006
II miejsce Polo Zlotu 2007
Miss Zlotu 2007
II miejsce najlepsze nagłośnienie Zlotu 2007 A3 1
Tak z ciekawości to zdjęcie co miałeś ostatnio w opisie gg to już zrealizowane czy od kogoś innego ?? bajecznie wyglądało, ale wydawało mi się że auto jest innego koloru
[quote=""blade13""]Te zaciski mogly by byc czarne jak nie lubisz jak przeswituja miedzy felga. Takie srebrne bede sie zlewac...[/quote]
Nic się nie bedzie zlewać. Oryginalnie w większości aut też są srebrne i sie nie zlewają. Dla mnie kolor jest na ostatnim planie, to ma hamować przede wszystkim.
Zamówiłem dzisiaj poliuretany Powerflex'a do przednich wahaczy i na belkę z tyłu.
Jak wszystko dojdzie i poskladam to do qpy to wrzucam od razu wszystko razem z gewinde KW.
[quote=""ThundeR""][quote=""turzol""]Zamówiłem dzisiaj poliuretany Powerflex'a do przednich wahaczy i na belkę z tyłu.[/quote]
To już ta firma zrobiła je albo jeszcze nie ?? możesz dać jakiś link do nich?[/quote]
Kupiłem dedykowany kit przód + tyl do 6N od Powerflex-a, czas mnie nagli więc nie skorzystalem z usług Bikopur-a chociaż wyszłoby pewnie 3x taniej, ale jednak powerflex jest sprawdzony http://www.powerflex.co.uk/products/Pol ... 637/1.html