Tuning,przeróbki,prezentacja mojego polo clasic!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

d
darek-vw
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: darek-vw »

a ja chciałbym więcej fot zobaczyć z zewnątrz w letnim wydaniu :)
10\' VW Polo Classic Coupe R36

[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=185&t=26509]Wszystko o modyfikacji VW Polo Classic / Variant 6KV 1995-02
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

a mnie się autko podoba :) podziwiam za zrobienie wszystkiego samemu własnymi siłami i możliwościami :) jako samochód typowo tuningowy biorący udział w wyższej rangi zlotach uważam ze jest bardzo dużo na + :oki: co prawda mało się na tych wszystkich przeróbkach jeszcze znam ale wnętrze mi się bardzo podoba :)
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Wszystko ladnie pieknie,ale wedlug mnie zostala wybrana zla baza.Cordoba sx(3d)zrobilaby tu lepsza robote.5 drzwiowki to nie auta o charakterze sportowym.Raza kola ktore sa za male i bardzo sie chowaja do srodka.Mozna by pomyslec tez o mocniejszym silniku 2.016v 150KM +skrecenie go,by z nitro uzyskiwal jakies 250.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
Zoodix
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zoodix »

Samochodzik fajny i mi się bardzo podoba ta biała skóra
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Powiem co ja tu widzę: Borbet LS albo podobne koło, malowanie jak mówisz na biało - wyglądałoby ciekawie. Posadzić auto na glebie, z ori zderzakiem, maską i lusterkami, z przodu dokładka od Cupry, wrócić do ori frontu ze smoked - wygląda ciekawie, pomimo tego, że to ori. Grill ze znaczkiem w czarnym macie i może klamki bez zamków. Uwierz mi, takie cichociemne auta też potrafią przykuć wzrok. A przykładów na naszym forum znajdziesz multum - choćby Polo paroofa czy Paffcia - niby oba 6N, ale zrobione w całkiem innym stylu, bez jakichś tuningowych zderzaków itp.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

[quote=""JuStIcE""]Posadzić auto na glebie, z ori zderzakiem, maską i lusterkami, z przodu dokładka od Cupry, wrócić do ori frontu ze smoked - wygląda ciekawie, pomimo tego, że to ori. Grill ze znaczkiem w czarnym macie i może klamki bez zamków[/quote]
to kolega od razu musiałby drugie auto kupić ;) trochę za duzo już narobił, zresztą podoba mu się to więc niech kontynuuje ale z fasonem. Zmiana o 180st chyba nie wchodzi tu w grę.
[quote=""v-wej""]jednak jest w planie zmiana na 16'' ewentualnie 17'' [/quote]
17" do classica spokojnie możesz pakować. Z oponą 205/40/17 koło będzie miało taki sam obwód jak seria, nic nie trzeba będzie przerabiać
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

E tam, bez przesady. Wszystko da się odkręcić :) Nie mówię o tym, żeby ruszać wnętrze, bo jak dla mnie jest git. A z zewnątrz pozbyć się wszystkich naklejek, szpojlerów i byłoby ok.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
K
KoKo

Post autor: KoKo »

wnętrze mi sie podoba z z zewnątrz nie ja bym go tak zrobil cały biały bez żadnych spraw tuningowych tylko gleba alumy lotka na klape od cordoby ale i tak cie podziwaiam za to ze wszystko robisz sam :D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Auto jest inne..niż wszystkie..to czy się komuś podoba, czy też nie- kwestia smaku. Dla mnie za dużo wszystkiego, choć jakby nie patrzyć to kawał czasu i pracy włożone w auto.
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: stekvw »

v-wej
Z mojej strony szacunek za wnętrze , bardzo mi się podoba , ja jestem z tych co doceniają
wnętrze i czystość , co do zewnątrz kolorek fantastyczny po prostu uwielbiam biały , no ale z tą maską
mogło by być nie co inaczej .
Ale tak czy inaczej jest z gustem :oki:

Też myślę o obszyciu , rozmawiałem z jedną firmą java i za takie cuda biorą 4,000 do 4,400 .
Stanisław Makowski
Pasja, to najlepszy biznes.

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
v
v-wej
Początkujący
Początkujący

Post autor: v-wej »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

v-wej
Co do maski , to na Carbon będzie super , bo czarna to raczej nie bardzo .
Ja myślałem nad lusterkami w Carbonie , no ale to już wedle gustu właściciela .

A mam do ciebie takie pytanie - ten clasic jakoś mi jest znany : nie był czasami w magazynie GT moc tuningu.?
Życzę sukcesów - bo o modzeniu nie ma co ponieważ nic dodać nic ująć , no chyba że wnętrze .
Mogłeś zapodać foty wnętrza :niewiem:
Stanisław Makowski

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
K
KoKo

Post autor: KoKo »

v-wej
jak to by było moje auto to poamlował bym maske na biało ściągnął bym tą lotkę z klapy pozdzierał bym naklejki i ten gril z seata bym wywalił i zrobił bym no name , wnętrze ozywiście bym zostawił :oki:

ale to jest twoje auto i będziesz robił z nim co ci się podoba widać że włożyłeś w niego dużo pracy i za to jest +
v
v-wej
Początkujący
Początkujący

Post autor: v-wej »

[quote=""stekvw""]v-wej
Co do maski , to na Carbon będzie super , bo czarna to raczej nie bardzo .
Ja myślałem nad lusterkami w Carbonie , no ale to już wedle gustu właściciela .

A mam do ciebie takie pytanie - ten clasic jakoś mi jest znany : nie był czasami w magazynie GT moc tuningu.?
Życzę sukcesów - bo o modzeniu nie ma co ponieważ nic dodać nic ująć , no chyba że wnętrze .
Mogłeś zapodać foty wnętrza :niewiem:[/quote]

He,he wyjałes mi to z '' gardła'' lusterka są już w carbonie i po namyśle zostawiam orginalne bardzo ładnie nałozenie wyszło,zobaczymy,narazie nakładam na maskę carbon i narazie tak zostanie :grin: Ja już się natuningowałem :grin: i już sobie załozyłem zmianę auta w lipcu na jednak cos mocniejszego :grin: także napewno autko bedzie na sprzedaż,troche mi go szkoda bo jednak pracy i materiału poszło grubo,jednak kazdy dochodzi do takiego wniosku ze przychodzi czas na zmiany :grin: .Jeszcze nie był w zadnym magazynie :blush2: mam nadzieje ze na przyszły sezon to się zmieni :grin:
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

To mi humor zepsułeś , chcesz sprzedać auto przy którym tyle się na pracowałeś :(
A ile sobie liczysz ? i jaki dokładnie jest silnik ?
Tak tylko pytam bo w następnym sezonie myślę o drugim polo .
Stanisław Makowski

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”