[6n2] Lusterko lewe manualne kłopot.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
marekT
Raczkujący
Raczkujący

[6n2] Lusterko lewe manualne kłopot.

Post autor: marekT »

W drugi dzień swiąt po podejściu do auta spotkała mnie mało fajna niespodzianka, otóż albo mikołaj saniami sie wp...lił albo jakiś baran zachaczył swoim autem i kompletnie urwał mi lewe lusterko szczęście w nieszczęściu jest takie, że lakier i blachy są całe.
A teraz pytania:
-Od jakiego modelu VAG podejdą lusterka tak, żeby spasowały do polo 6n2, podobne wydają mi sie w pasacie B5 ale nie wiem jak by było z adapterami podeszłyby, ma ktoś jakieś dośiwadczenie w tym temacie?
-Ewentualnie czy ktoś z forumowiczów nie miałby na stanie lusterka manualnego najlepiej w kolorze LA7W REFLEXSILBER MET, chętnie odkupię.
-czy może ktoś widział na którymś z krakowskich szrotów polo 6n2, z którego możnaby wyszabrować lusterko?
K
KoKo

Post autor: KoKo »

marekT
pytaj po szrotach kupisz za grosze
m
marekT
Raczkujący
Raczkujący

Wiem, ale chciałbym znaleźć już w moim kolorze a to może być ciężko.
Awatar użytkownika
Zoodix
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zoodix »

za lakier dasz 20zl + lusterko taniej cie to wyjdzie niz jezdzic i szukac
m
marekT
Raczkujący
Raczkujący

No ja to jak zwykle mam pecha, kupiłem lusterko i nawet srebrne, jeden mały mały minus lusterko od clasica no i co się okazało? A okazało się, że mam teraz do sprzedania lusterko manualne lewe w kolorze srebrnym (nie jest to chyba mój LA7W tylko raczej inny srebrny). Więc jakby ktoś chciał to niech wali śmiało.
Lusterko od clasica ma inne mocowania, inny rozstaw śrub niż w hatchbacku.

A ponowię moje pytanie czy ktoś wie jakie lusterka podejdą do 6n2 tak, żeby wszystko pasowalo. Bo jest ogromny deficyt lusterek manualnych a narazie nie mam planów przerabiać na elektryczne (bo takich jest dużo na alegro).
Awatar użytkownika
bogu7020
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bogu7020 »

Dołączam się do tematu. Ostatnio myślałem nad zmianą lusterek bo oryginalne nie bardzo mi się widzą. Mam pytanie odnośnie lusterek z "SEAT LEON TOLEDO 03/05r" z tego co widzę na fotkach to adaptery są takie same tylko czy są takich samych wymiarów?? Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odp.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”