[quote=""surian""]Kogo widziałem między 17-18 dzisiaj koło, Maca na matecznym? Ciemne 6n z lepka klubowa.[/quote]
[quote=""Kubrick""]Ciemne? Moze czarny CoCo z biala wlepa? Jak tak, to r3adytorock - byle auto rally_krakow ;][/quote]
bardzo możliwe, że to ja byłem, pozdrawiam:)
No to ja jeszcze dodam,ze wczoraj kolo poludnia mijalem Suriana pod jego domem, ale to chyba nic nadzwyczajnego, dlatego nawet juz o tym nie pisze w 90% przypadkow widziania/mijania ;]
Dzisiaj dumle przed wjazdem na most gdański widziany w okolicach godz 14
Widziana również czarna Polówka na blachach WOT,zjeżdżająca zjazdem koło Polonii w stronę mostu gdańskiego. Była to bodajże 86C2F. Wyprzedziłem Cię kolego,zamrygałem awaryjnymi ale udałeś że nie widzisz.
[quote=""klimens""]W sobotę widziany czaja jak sprawdzał mi błędy w mojej polówce [/quote]
Potwierdzam. Autko wolne od baboli
Wierzę że w końcu uda ci się wyrwac na spota. ja czasem żonie mówiłem że w pracy jestem :crazy:
[quote=""czaja""]Wierzę że w końcu uda ci się wyrwac na spota. ja czasem żonie mówiłem że w pracy jestem [/quote]
Ja niestety nie śmigam autem do pracy, za daleko mam :-D Ale jak będę miał przypływ gotówki to przelecę się Variatem do pracy w czwartek i zostanę tam dłużej
VW mym bogiem Polo nałogiem Mandaty obawą Prędkośćpodstawą.
[quote=""Skwirek""]Wydaje mi sie, że to raczej jedyne Polo jeszcze na czarnych blachach w klubie [/quote]
Oj, nie tylko Z tego, co wiem to jeszcze shao i Olo mają czarne, ale na pewno jest takich więcej