Dzisiaj doszła paka dosyc spora i pokazna a w niej dwa nowe kubły i pasy. siedzi sie wygodnie a wykonanie foteleli jest naprawde sooper. Teraz oby je wsadzic do autka. No i zeby zima sie skonczyła
Nowy sezon nowe plany ruszyły w tamtym roku niestety nie nie duzo ruszyłem ponieważ zajelismy sie caddy Karoli ktore powoli zaczyna wygladać zajebiscie Co do mojej polowki. Silnik 3f zostaje ale bedzie ładnie przystrojony z zewnatrz troszke sie zmieni no i moj odwieczny problem wieksza gleba Oby sie ze wszystkim wyrobić do poczatku sezonu.
Niestety odzywam sie po długim czasie ale niestety bo ze smutna informacja. Ze względu ze potrzebuje kasy na kolejną operacje kolana polo muszę sprzedać:( W rodzinie zostanie tylko caddy. Strasznie dla mnie to smutne ale chodzić trzeba. Dlatego Moje polo idzie pod młotek z tym wszystkim co do niego mam i czego jeszcze nie wsadziłem cena jak mnie interesuje to 7.500 do jakiejś tam negocjacji. Jeżeli ktoś by chciał zderzaki w kolor mam ugadane z lakiernikiem ze beda w kolor. Tylko ktoś musi dać swoje zderzaki bo na moich robią sie dziwne purchelki.
Wiecej info jezeli można wiecej podaję pod numerem tel. 792-982-535