[quote=""Thao""]Do perelki to jej duzo brakuje [/quote]
Nie wiem w którym miejscu :crazy:
A tak na serio to bardzo mi sie podoba. Te ATSy robią robotę.
[quote=""Brzeziak_GT""][quote=""Thao""]Do perelki to jej duzo brakuje [/quote]
Nie wiem w którym miejscu :crazy:
A tak na serio to bardzo mi sie podoba. Te ATSy robią robotę.[/quote]
Tez sie ciesze z ATSow, bo rozwalazlem jeszcze szeroka stal.
Wiesz jak to jest, na zdjeciach wszystkoz awsze lepiej wyglada, a ja wiem co mam do poprawy w aucie No ale dzieki za mile slowa
[quote=""Maciej""]Ale czorno z przodu [/quote]
Tak ma byc, ciemno, bez kontrastow
[quote=""kolunio21""]dbaj o nią no i powidzenia w krzesaniu[/quote]
Dzieki, mam nadzieje, ze uda mi sie zrealizowac wszystkie plany, ktore mam w glowie albo przynajmniej wiekszosc, to wtedy bedzie wielkie wejscie w nowy sezon ale to zalezy od $$
[quote=""wawrzyn""]A czemu nie widze nigdzie, że kołpaki masz zmodyfikowane? :crazy:[/quote]
Bo nie mam zdjec, wiec Ty mi je zrobisz i dopiero wtedy wrzuce
benekwalker
Wiec tak, nie jezdzilem na tych 15", bo dla mnie do 2f tylko 13" pasuje tamte tak z ciekawosci przymierzylem
Lampy to in.pro, moje sie juz sprzedaly, tez do genesisa z Tarnowskich Gor, ostatnio coraz wiecej sie ich pojawia na allegro i forach. Tutaj masz np. aukcje http://allegro.pl/reflektor-vw-polo-91- ... 84669.html
A na zawias dopiero czekam
Dzis w koncu umylem auto :d Musze jeszcze srodek troche ogarnac, i moze w poniedzialek skoczymy z wawrzynem pocykac jakies fotki, to wrzuce jakies zdjecia srodka i na kolpaxach
pytałem o 15" bo leżą u mnie w piwnicy ATS 15" t co w golfach II siedziało i oglądałem na giełdzie oponki do tego. ale tak dzisiaj grzebałem troszke przy POLO i te 15 troche duże będą, a w sumie mam ważniejsze wydatki teraz na to autko, kupiłem go po ponad rocznym postoju w blaszanym garażu i jest lekko mówiąc troszzkę zaniedbany hehe
Ale będzie żyć
"Stadion Śląski bez tartanu byłby jednym z wielu.......
a tak to zrobimy tu Mistrzostwa Świata" ............1.3 GENESIS
I pare nowych, jak i starych lecz nie udokumentowanych diwajsow
Do tego chce jeszcze pochromowac te bolce, ktore trzymaja zamki, ramiona wycieraczek i wlepic listwy chromowane w zderzak, ale to dopiero jak ogarne zdesie.
Nowy mieszek z galka
Kiere juz dlugo mam, niestety zaczyna sie troche wycierac, bede musial ja obszyc.
Fotele z kanapa Musze dokupic pare plastikow do nich jeszcze.
Sasa ]:-> Z tym juz z niemiec przyjechala.
Tyl zrobiony, przed malowaniem trzeba bedzie tylko wykonczyc. Pozostal jeszcze przod do roboty.