poducha amora przód

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

r
rex23
Raczkujący
Raczkujący

poducha amora przód

Post autor: rex23 »

Witam od niedawna stuka mi poducha i strasznie mnie to denerwuje na pewno nie jest to amorek bo jak podniosłem autko na podnosniku i ruszam kołem góra dół to jest wyczuwalny luz.I oto moje pytanie co trzeba zrobić zeby te poduche zmienic i ile taka poducha kosztuje jesli ktos wie to proszę o instrukcje poniewaz mam kryzys z kasą i chciał bym to sam zmienic a nei dac zarobic mechanikowi.
Pozdrawiam
m
marcin86
Swój
Swój

Post autor: marcin86 »

Jak masz sciagacze do sprezyn to wymienisz, jesli nie to powodzenia zycze. Mozna wymienic samo lozysko, ale lepiej calosc, w sumie taka sama robota. Jestes pewien ze to poducha, moze lacznik stabilizatora jesli masz u Siebie, podjedz do stacji diagnostycznej, tam gdzie robiles ostatnio przeglad. Moze postawia za frajer diagnoze. U mnie to kosztuje 15 pln za os i wiesz wszystko. Swoja droga kiedys w Audi 80 myslalem ze to tez lozysko a okazalo sie ze lacznik stabilizatora. Upewnij sie ze to jest to i dopiero pozniej wymieniaj. Samo lozysko to koszt do 15 pln, a w komplecie z guma ok 40-60.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
l
lexyy
Początkujący
Początkujący

Post autor: lexyy »

ja ostatnio wymieniałem, tez pukało, złap za tłoczysko amortyzatora pod maska i poruszaj góra dól, jeśli wyczujesz luz na tłoczysku przy gorze to łożysko do wymiany
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”