Na moje oko to fele z Rekina. Wejść wejdą, ale stylistycznie to będzie porażka... Taka rada ode mnie - poszukaj czegoś wyglądającego nowocześniej. Te koła można dawać do 86C, ale w 6N2 nie będą wyglądać. Proponuję Indianapolis z 6N - po BBS RS 772 najładniejsze koło montowane seryjnie w 6N.
[quote=""JuStIcE""]Na moje oko to fele z Rekina.[/quote]
Głowy sobie uciąć nie dam, ale jak na rekina to zdecydowanie za wysokie et.
Nawet rekinowe stalaki 5,5J miały offset 13 albo 18, rekinowe Alpinki (alu) też coś w granicach tego.
[quote=""JuStIcE""]Na moje oko to fele z Rekina. Wejść wejdą, ale stylistycznie to będzie porażka... Taka rada ode mnie - poszukaj czegoś wyglądającego nowocześniej. Te koła można dawać do 86C, ale w 6N2 nie będą wyglądać. Proponuję Indianapolis z 6N - po BBS RS 772 najładniejsze koło montowane seryjnie w 6N.[/quote]
albo VW Starlite...za 600zł masz komplet nowych alusów o bardzo fajnych parametrach, 14" i 7J szerokości
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
witam wszystkich
mam jedno bardzo ważne pytanie czy podejdzie do polo 6n na tył koło 16x9j et 25, a na przód 7,5 et 30 prosiłbym o konkretna odp
pozdrawiam
[quote=""ziben07""]witam wszystkich
mam jedno bardzo ważne pytanie czy podejdzie do polo 6n na tył koło 16x9j et 25, a na przód 7,5 et 30 prosiłbym o konkretna odp
pozdrawiam[/quote]
wejść raczej wejdą, ale mogą być za blisko amora przy tym et, poza tym o dobrym obniżeniu nie ma mowy. osobiście bym takich wymiarów nie zakładał
[quote=""Przem0""][quote=""qwertypol""]można zapodać do polo oponki 165/70 13?
co sadzicie o sklepie netcar.pl ? warto u nich zamowic oponki?[/quote]
Można, ale proponuje załóż 155/70, lub 175/65. Są to seryjnie montowane rozmiary[/quote]
Wiem, po zakupie miałem na przodzie 165/70 a z tyłu 175/65, a na zimę mam 155/70 i auto dużo gorzej się prowadzi niż na letnim zestawie.
Za 165/70 przemawia cena i praktycznie zerowe przekłamanie licznika
Prosze o oswiecenie mnie..
Przez ten okres jak jestem na forum to srednica piasty ciagle mi sie rzucala w oczy ze to 57,1mm...(nawet gdzies na stronie felgi.pl czy gdzies tak pisalo) ostatnio zakupilem felunie... nic specjalnego ale szkoda mi bylo b.dobrych zimowek, wiec kupilem z oponka uzywane etc. Felgi 15" ET 35(mam ori zawieszenie i jakos nie spieszy mi sie obnizac, moze pozniej troszku nizej bedzie)
sciagam stare kolko i przymierzam nowe a tu niespodzianka, u mnie w 6n2 jest piasta 54,1mm. (Silnik AUC, kupiony z salonu w PL stalowych 13", sprawdzilem przod i tyl tak samo)
Zeby bylo smieszniej piasta tak jakby mam za krotka do otworu felgi, ET felgi 35 (chyba ze tu jakis walek jest), felga do konca pchana spokojnie moge przykrecic sruby o nic sie nie ociera ale otwor do piasty brakuje kilka dobrych mm... pierscien centrujacy raczej nie podejdzie.... chyba ze o wewn. rant. otworu w feldze ale tam spory rozmiar kolo 66,1mm to juz w ogole bezsens chyba.
A na samych srubach przeciec nie bede smigac, a kupno dystans kolejny wydatek, i gdzie ta pewnosc ze i tam bedzie ok ; )
Ktoś moze poradzic cos z tym fantem moge dalej zrobić?
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 18:16 przez sycha, łącznie zmieniany 1 raz.