[quote=""radzio""]dokładnie na 13 to tylko jest dobra gleba[/quote]
no widzisz, kwestia gustu, bo mnie sie np. polo nie podoba na wiekszej feldze jak 13" i nie chodzi mi tylko o glebe, ze jest nizej.
Rozumiem, ze opuszczasz go całkowicie jedynie na postoju ? A jak gdzieś ruszasz to podnosisz go troche do gory tak (inaczej by tarło) ? Moim zdaniem pneumatyka jest genialna Jak jest slaba droga albo jakis przejazd kolejowy to go podnosisz jak droga rowna jak stol to obnizasz go jak sie da Super.
Sprzedam] 1. Monowtrysk + silniczek krokowy(9k km przebiegu).
2. Licznik wersja podstawowa - od wersji 1.0 AAU.
[quote=""radzio""][quote=""Brzeziak_""]A co do tego czy będziesz miał niżej ode to bym nie był taki pewny siebie[/quote]
proste obliczenie 16' jest większa o 33.2 mm od 13' czyli na 16 polo będzie wyżej stało o 16,6 mm licząc to ze na twoją glebę jaką masz i tak będę miał niżej [/quote]
Położę go na talerzykach z przodu i na oponce 145 i się zdziwisz
A mówimy o takiej glebie na której można jezdzic . Bo wiadomo ze na postoju jak go posadzisz to zderzaki na ziemi
Thao kwestia gustu ale na 13 musi byś solidna gleba żeby to wyglądało zulv chyba po to zakładam air żeby w razie potrzeby podnieść auto Brzeziak_uwiez ze sie nie zdziwię, temat zawieszenia mam obeznany dokładnie i wiem ze bez skrócenia mcpersona i amora nie zejdziesz dużo ale czekam aż położysz dobrze polo
parę fotek gotowych poduch
założone w aucie
bez poszerzania się nie obejdzie
radzio fajna zawiecha
ale będę się upierał że 13 nie powinno być
ewentualnie 7 na przód
po cholerę poszerzać nadkola jak poźniej założysz 16"
zaś nowe nadkola bedzięsz robił :blush2:
vwkas18 nie bede robił nowych nadkoli bo te telefony co kupiłem mają 7J et 23 do tego trzeba doliczyć dystans to w seryjnym nadkolu ciężko by było, gdyby by było większe et to by się zmieściło w seryjnym nadkolu
cały czas sledze ten temat i jestem pod wielkim <wow> !! ajj, jak pięknie można modzić tą polówkę! MEGA ! trzymam kciuki i czekam aż będzie poskładana i rozp****** system ! pzdro!