Jednak jeszcze troche poczekamy ciezko ze znalezieniem skrzyni tego typu... , Cichy jak nie znajde skrzyni na wymiane to bede szukał tej firmy i sie odezwe jeszcze do Ciebie... Na pocieszenie zakupiłem pare gadzetów
W miedzy czasie doszedł nowy aku Varty i szyba przednia zielona z pasem i znowu wydatki... znalazłem skrzynie ale z innym oznaczeniem nie DED a DCH podobno podejdzie powiedziano mi ze na 100% to samo, wie ktos moze cos na ten temat?? I pytanie czemu do silnika AGD takie drogie sprzegło jest 800zł mam za nie dac zostałem wydymany czy ogolnie takie ceny??
[quote=""ssssiwy""]czemu do silnika AGD takie drogie sprzęgło jest 800zł mam za nie dać zostałem wydymany czy ogólnie takie ceny?? [/quote]
AGD jak się nie mylę ma sprzęgło dwu masowe to pewnie dlatego tyle stówek
dogu to cena bez dwumasówki czy koła zamachowego tak poprostu podobno chodza te sprzegła, tylko gdzies zostałem wyje**ny bo juz wczesniej podobno było to sprzegło wymieniane a tu lipa, ale juz nie mysle o tym. Sytuacja opanowana autko hula jak tralala sprzegło wchodzi jak noz w masło no i zamkneło sie na 2000zł o re ty doliczyc szybe i aku to razem 3000... teraz czeka jeszcze letni setup i wizyta u Paffcia jak mnie nie przegoni hehe no i cos sie zmieni ale moja kieszen musi odsapnąć
i zastanawiam sie w sumie nad sprzedaza Polo ale moze to tylko z poddenerwowania
Koniec lenistwa trzeba zaczac cos działac... wiec wymieniłem ostatnio filtry oleje i drazki i takie duperele... wpadła nowa konsola środkowa i PS2 co by sie nie nudziło w polówce nikomu A i z góry pozdro dla lubelskich z ktorymi ostatnio niezły balet był i którzy podpowiadaja mi co nieco i wielkie podziekowania dla Paffcia który wiekszosc fantów zamontował w aucie
no a to nowe foty takie o
jeszcze musze nizej zejsc z gwintem i pomalowac co nieco tylko czasu mało :| ale cos sie wykombinuje. Pozdro
P.S. Narazie wstrzymałem sie ze sprzedaza... ale nic jeszcze pewniego
Moze dzisiaj na spocie ktos mi walnie pare fot bo ja to aparat mam kiepski... :blush2: narazie srodek. Pady beda bezprzewodowe i jeszcze trzeba bedzie pomodzic zeby wyszło troche lepiej
:jester: to za rok znowu nowy aku trzeba będzie kupić :jester:
Całkiem fajowo wygląda. Sam bym chciał mieć PS2 w aucie , nie mówiąc juz o moim synu
:bye:
Do zaawansowanych z nim ! vwóz jest zajebi*ty... wczoraj się zachwycałem na spocie, ma wszystko to co mi się podoba, RSLki, gleba, stołki z color concepta, audio porządne, lampiony przód oddzielnie drogowy i mijania. Bajka. Ja sądzę że ten samochód powinien znaleźć się w projektach zaawansowanych !
Samochód jest naprawde super! I pomysł na PS2 zaj******y :good:
A gdzie wsadziłes PS2? Bo na desce widze tylko LCD :blush2: W schowku?
Super autko i życzę sukcesów w dalszych modach