6N jakie polecacie żarówki H4

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

R
Rafałbb
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafałbb »

wieczorkiem wkleję link
195/50 R15 - 5.5 ON
R
Rafałbb
Początkujący
Początkujący

195/50 R15 - 5.5 ON
Awatar użytkownika
cage009
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cage009 »

Rafałbb a te diodowe w postojówkach służą jako światła do jazdy dziennej??
R
Rafałbb
Początkujący
Początkujący

nigdy nie jeżdzę na postojówkach jako dzienne światła, zawsze zapalam światła tak jakbym w nocy jeździł. widocznośc jest wtedy bardzo dobra, a często widze ludzi jeżdzących na postojówkach i faktycznie z daleka dużo gorzej ich widać, zwłaszcza jak maja kolor auta zlewający się z otoczeniem. poza tym wtedy każdy mruga światłami bo myślą że się jedzie bez świateł.
195/50 R15 - 5.5 ON
Awatar użytkownika
Cichy6N
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Cichy6N »

Ja sobie kupiłem ostatnio takie coś http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=4582673 . Płaciłem za nie 50 zł w Przemyślu na stacji benzynowej. Polecam . Do tego kupiłem za 19 zł postojówki osram blu cos tam i fajnie sie to prezenci w kloszach ;)
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Mam pytanie ktore beda lepiej swiecily blue vision czy +30% philipsa?
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Za cenę blue vision możesz mieć te Philips X-TREME VISION + 100% światła. Są tysiąc razy lepsze
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

blue vision za to ładnie oświetlają wszystkie znaki, słupki i oznaczenia drogowe na poboczu, mają jasne światło które bardzo dobrze odbija się od tej odblaskowej powierzchni wyżej wymienionych
Obrazek
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Moje pytanie brzmialo
[quote=""przem_polo""]ktore beda lepiej swiecily blue vision czy +30% philipsa?[/quote]
[quote=""pawellini""]Za cenę blue vision możesz mieć te Philips X-TREME VISION + 100% światła. Są tysiąc razy lepsze[/quote]
Chce blue visiony dac na krotkie,ale nie chce,zeby swiecily slabiej niz te co mam teraz(philips +30%).
Co powiecie o cristal vision.Wedlug philipsa swieca lepiej troche od blue vision.Dawaja ten sam efekt co blue vision.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Ja z 1.5 roku temu zaryzykowałem Philipsa Xtreme-power(zaryzykowałem bo cena tych żarówek jest troche przesadzona). Fakt, że pierwsza przepaliła sie dopiero po tym 1.5 roku czyli uważam że bdb wynik, ale wróciłem do Osrama nightbreaker (teraz ze znaczkiem + czyli podobno zwiększona zywotność). Osram duzo lepiej wyglada wizualnie (philips jest po prostu blado żółty, osram zimo biały) i swieci chyba tez lepiej- szczególnie długie. Philips +30% wygladają przy osramach jakby ktos zapalił świeczke. Jak mi się bedzie chciało to wieczorem porobie foty porównawcze +30%/x-treme power/nightbreaker ;)
Awatar użytkownika
asad87
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: asad87 »

Wczoraj zmieniłem swoje philipsy premium na thungsram sportlight 50% plus i postojowe zakładam dalej philipsa bluevision bo są dobre. Jaką różnicę zauważyłem ? żarówki dają naprawdę białe światło, na drodze widać lepiej. Więc polecam.
Seat Ibiza 1.4 60KM 97r.
Opel Corsa 1.2 75KM 01r.
Peugeot 206 1.4 HDI 70KM 02r.
VW Golf 1.6 101KM 97r.
Fiat Punto 1.2 60KM 02r.
VW Polo 1.9D 64KM 97r.
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Za pare dni minie rok od kiedy mam Night Breakery i swieca tak samo dobrze jak na poczatku. To info dla tych co sie martwia ich skrocona zywotnoscia.
l
lipmar1789
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: lipmar1789 »

Witam. Nie wiem czy ten temat pasuje ale nie chciałem zakładać nowego i robić niepotrzebny spam.
Mam małe pytanie. Czy kierunkowskazy niebieskie (takie jak te: http://allegro.pl/vw-polo-95-migacze-ni ... 93774.html) są legalne? Czy jak takie zaloże to nie bedę miał problemów przy kontrolach i z przeglądem? Szukałem coś na ten temat w necie ale niewiele jest. Prosze o wypowiedź kogoś, kto takie używa/używał
Awatar użytkownika
sebeq
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: sebeq »

raczej są bo wychodziły z HELLA rózne kierunkowskazy ja np widziałem zielone jak są ori to mozna czemu nie :)
[size=12px]http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19398[/url]
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

[quote=""lipmar1789""]Witam. Nie wiem czy ten temat pasuje ale nie chciałem zakładać nowego i robić niepotrzebny spam.
Mam małe pytanie. Czy kierunkowskazy niebieskie (takie jak te: http://allegro.pl/vw-polo-95-migacze-ni ... 93774.html) są legalne? Czy jak takie zaloże to nie bedę miał problemów przy kontrolach i z przeglądem? Szukałem coś na ten temat w necie ale niewiele jest. Prosze o wypowiedź kogoś, kto takie używa/używał[/quote]

Są legalne bo mają pomarańczową bańkę w środku i tylko z zewnątrz wyglądają jak niebieskie a świecą normalnie. :good:
Mam coś podobnego u siebie lecz Hella Black Magic:
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”