[quote=""czmc""]mogę się mylić... ale jak dla mnie będzie potrzebny dystans około 1,5/2cm[/quote]
No to nie ciekawie bo juz mi rant wystaje na styk,a jak dam 1.5-2cm to juz masakra. Trzeba będzie poszerzać nadkola...
W grę jeszcze wchodzi podniesienie dupy na talerzach.
[quote=""Brzeziak_""][quote=""czmc""]mogę się mylić... ale jak dla mnie będzie potrzebny dystans około 1,5/2cm[/quote]
No to nie ciekawie bo juz mi rant wystaje na styk,a jak dam 1.5-2cm to juz masakra. Trzeba będzie poszerzać nadkola...
W grę jeszcze wchodzi podniesienie dupy na talerzach.[/quote]
jeżeli rant nadkola i rant felgi są w jednej linii to z drugiej strony powinieneś mieć duży luz od strony wewnętrznej. coś dziwne...
chyba ja się pomyliłem..
Ostatnio zmieniony 27 mar 2011, 12:29 przez czmc, łącznie zmieniany 1 raz.
mam pytanie odnosnie alufelg, poniewieraja sie u mnie Intry 14" 6J ET30 i moje pytanie brzmi, czy podejdzie to do poli w coupe? po przymierzeniu widzialem ze niewiele miejsca zostaje do podluznicy na skreconych na maxa kolach, a trzeba by tam zalozyc jakies opony jeszcze, sa rade zeby to na jakis normalnych oponach nie szorowalo o podluznice? czy lepiej sobie odpuscic i rozejrzec sie za jakimis 13" ?
kolego podejda na luzie a opona na to to 175 albo 185 na niskim i bedzie ladnie. Ja mam 14" 6,5j 185/50 bez zadnego dystansu i na glebie w wszystko gra
czy ktoś wie jakie śruby powinny być do 86c2f?? długość średnica i ile miej więcej kosztują.
już dwie mi sie ukręciły i chce wszystkie wymienić by już nie zdarzył sie niemiły trzask śruby
Witam mam, pytanie ,muszę lekko podprostowac 2 felgi alu mają lekkie bicia na boki [ats classic] w Słupsku fachowiec krzyknął 160 zł od sztuki cena absurdalnie wysoka jak dla mnie ,jakie ,u was są ceny prostowania felg ,
Panowie mam problem. Posiadam opony 155/70R13 i są zbyt baloniaste jak na 6J.
I tu pytanie, na jakie opony zmienić?? Myślałem o 165x55x13. Wie ktoś jak to będzie wyglądać?
Może ktoś coś podpowie? Kumpel doradza mi abym nałożył na fele 145/65.