[Wrocław] Cotygodniowy ŚRODOWY spot przy Aquaparku, g.18

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

1.niuniek84.......jak nie zrobię swojego auta to zabiorę się z kimś :)
2.Gaweł
3.Lobuz z chęcią ale nie wiem czy zdążę...
4.
5.
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

2.Gaweł
4. kas na 90%
5.
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: miki96 »

Troche mnie na forum nie było, a tu już takie rzeczy się dzieją :crazy:

gathran ,pozdro dla ''kolegi z wrocka'', za dobrze rozwiniętą wyobraźnię... :eek:
Bajka się zaczęła od ''mało to polo się nie przewróciło'', a już widzę, ze komuś auto rozwaliłem, sam o tym nie wiedząc... :scratch: Ciekawe...
Szczerze... ? To już coraz mniej mi się chce na spoty jeździć... :doh:
Pomijając fakt, że nieobecni nigdy nie mają racji, -jak to z innego forum zapożyczyłem, to jeszcze to pisać tak publicznie.? ;/
Ale.. po co wogule piszesz coś co działo się w Żmigrodzie, jeśli to temat o spotach we Wrocławiu. To był zlot klubu Golfa, a chyba nie wszyscy do niego należą...
Tak wogule, to bardzo był bym wdzięczny, gdyby mi ktoś konkretnie powiedział, kiedy ja się tak ''nagannie zachowałem''... bo z tego co pamiętam, to ręcznego tam nawet nie dotknąłem... Ani bokiem też nie latałem ;/ Owszem, jak odjeżdżałem to trochę opony zapiszczały, ale prawda taka, ze tego nawet z odległego o kilka metrów parku nie było słychać;/
Może i pod milenium rozwaliłem felgę, ale wydaję mi się, żę Ty to bardziej przeżywasz, niż obecni na tych spotach... Bo jak byś nie zauważył, to milenium słynie z takich rzeczy :crazy: Ktoś rozwali felgę, drugiemu na aucie rozbijają butelki, a potem skaczą po dachu :P i to jest norma :crazy:
Hm.. pewnie ten wiek... Ciekawe czy komuś kto jest starszy od Ciebie, też byś mu tak uwagę zwrócił...
Lobuz: toż to przecież nasz kolega miki, a co się staooo się??
-spoko, i tak wiem, że masz mnie za gówniarza :grin:

-----------------------------------------------------
A taki offtopic: Jedzie ktoś z Was na zlot do Ślesina.?
Bo może by się razem zabrać :grin:
Awatar użytkownika
Kamillos
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Kamillos »

miki96
Ty no nie wiem ile razy Ty byles pod milenijnym skoro uwazasz ze norma jest skakanie po dachach i rozbijanie butelek. Spoty Tarpanów to nie to samo co spotkania ludzi dbajacych o swoje auta. W ogole to o co Ty sie napinasz? Wyglupiasz sie bez prawka a potem sie dziwisz ze krążą słuchy jak to sie gościu polowką rozbija na spotach...

2.Gaweł
4. kas na 90%
5.Kamillos - Normalnie mam zajecia :( ale jutro planuje sie urwać i wpaść :) 97% :grin:
6.
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

miki96
nigdy nie napisałem, że mam Cię za gówniarza i tego nie napiszę, to że jesteś młodszy od nas to nie znaczy, że gorszy.
To jaki jesteś pokazuję tylko i wyłącznie Twoje zachowanie, któremu do dojrzałości brakuję nie tylko lat ale przede wszystkim pokory bo na siłę próbujesz coś udowodnić co Ci bardzo nie wychodzi...
A to co widziałeś pod milenium to raczej odosobniony motyw i co tydzień na pewno tak się nie dzieję...
I jeszcze nie słyszałem, żeby normą było rozwalanie felg o krawężniki pod milenium jak i w ogóle na zlotach/spotach.
Cytuj: "Szczerze... ? To już coraz mniej mi się chce na spoty jeździć... :doh: "
Nie dziwię się, z takim podejściem też by mi się nie chciało... :thumbsup:

Jak już pisałem Ci kiedyś, troszkę pokory, samokrytyki i myślenia odpowiednią częścią ciała.
Bez spiny :piwo:
eot
Postaram się dziś być
V
Vanilla
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Vanilla »

[quote=""miki96""]Bo jak byś nie zauważył, to milenium słynie z takich rzeczy :crazy: Ktoś rozwali felgę, drugiemu na aucie rozbijają butelki, a potem skaczą po dachu :P i to jest norma :crazy:[/quote]

jak nie masz o czymś pojęcia to głosu nie zabieraj. nic nie usprawiedliwia tego, że nie mając prawka upalasz sobie auto na spotach wszelkiej maści. kara była i widać, że kompletnie niczego Cię to nie nauczyło. tutaj nikomu takim zachowaniem nie zaimponujesz, co innego pod jakimś gimnazjum. ja Ci radzę zbastować z tym jeżdżeniem, bo albo trafi się jakaś niespodziewana kontrola, albo ktoś najzwyczajniej będzie miał dość i Ci swoje argumenty przedstawi ręcznie. i dodam jeszcze - nie ciśnij już takich bajek na forach, bo to nie jest dla Ciebie ani trochę chwalebne. ;)

a żeby nie było OT, to postaram się dzisiaj zjawić. :)
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""miki96""]Szczerze... ? To już coraz mniej mi się chce na spoty jeździć... :doh:[/quote]

jak zmądrzejesz to wpadaj na spoty a jak nie, to nawet się nie pokazuj bo po co? Popisywać się, to jest ŻAŁOSNE

[quote=""miki96""]Cytuj:
Lobuz: toż to przecież nasz kolega miki, a co się staooo się??
-spoko, i tak wiem, że masz mnie za gówniarza :grin: [/quote]

nie wiem jak inni ale dla mnie jesteś gówniarzem i KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To pany do zobaczyska dziś :)
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

miki96 jak Cię widzą tak Cię piszą. EOT!

Srry Panowie, że znów mnie nie było ale w pracy gamonie mnie zatrzymali i dopiero niedawno wróciłem, a tak chciałem dziś być:( :niewiem:
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Lobuz dostajesz jednego karnego psikutasa na auto przy kolejnym spotkaniu
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Oki ale takiego bez "s" hahaha :crazy:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""vwkas18""]Lobuz dostajesz jednego karnego psikutasa na auto przy kolejnym spotkaniu[/quote]
hehehe.........Dobre :grin:
Awatar użytkownika
Wy3
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Wy3 »

Hej ktoś dzisiaj na spot jest chętny ? :talkative:
KONI
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Dopiero po pracy, padam na pysk, mejbi next tajm :this:
m
misiek89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: misiek89 »

mały OT :-D gdzie we wro jest mieszalnia lakierów samochodowych? potrzebuję kilka ml lakieru o numerze C3X na tzw. zaprawki ;)
sprzedam oryginalna lampę tylną, lewa strona (od kierowcy) do [9N] oraz surowe groty kluczyka do VW.
Obrazek
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

-Borowska zaraz za akademią medyczną D&W
-Główna to jest na Stabłowicach
-Paczkowska boczna Hubskiej
-Kiełczowska nie jestem pewien ulicy ale jak wlatujesz od centrum tpo pieerwszy wjazd na kiełczów na kostkowanej ulicy po prawej stronie
-Krakowska na przeciwko Castoramy
tak to powiem ci że niewiem gdzie jeszcze
ale podjedz na krakowską najszybciej bo z tego co pamiętam robią najmniej chyba najmniejsze działki lakieru pod zaprawki albo mają już gotowe
ODPOWIEDZ

Wróć do „DOLNOŚLĄSKIE”