Polo classic by comandos- sprzedany

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

Post autor: comandos19 »

[quote=""incognito89""]Dokładka pod zderzak wchodzie bez zbędnej rzeźby? to samo tyczy się dokłądki ori z classica jak chce się ja zastosować w cordobie?
[/quote]
trzeba rzeźbić boczne zaczepy nie pasują ale nie jest to nic z czym by było można sobie nie poradzić . Cały problem polega na tym że classic boczne zaczepy ma pionowo a cordoba poziomo, wystarczy obciąć odpowiednio dopasować i skręcić pospawać itp więcej w temacie podanym przez darek-vw
Jak sie to ma do założenia dokładki z classica do cordoby to nie wiem bo się jeszcze z czymś takim nie spotkałem :niewiem:

edit: ale żeby nie było że my tu gadu gadu to dziś zostały usunięte wszystkie elementy "szurające " odkryte po założeniu gwintu :rotfl:
Awatar użytkownika
kozik
Początkujący
Początkujący

Post autor: kozik »

Całkiem sympatycznie na gwincie :good:
Powiedz gdzie dorwałeś grill bez znaczka?
C
Cinal
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Cinal »

Kurcze tez bym tak chciał :P wygląda super :P autko nizsze zawsze sie ładniej prezentuje ale u mnie to nie mozliwe zakonałem nie przemyslanego zakupu felg... i teraz musze cierpiec .... ;P
Moje autko :) [Polóweczka] Niebieska bestia

ŚLESIN 2011
Dzierżązna 2011
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

[quote=""kozik""]Powiedz gdzie dorwałeś grill bez znaczka?
[/quote]
zrobiłem sobie sam z dwóch normalnych :assasin: pociąłem dokładnie i "pospawałem" ze sobą i jest trzyma sie ładnie nic nie pęka
[quote=""Cinal""]zakonałem nie przemyslanego zakupu felg... i teraz musze cierpiec .... ;P
[/quote]
felgę zawsze można zmienić, mi chodzą po głowie inne opony na te ale to może kiedyś bo z kasą krucho :jester:

edit:dziś jako że stary tłumik powiedział dość i rozsypał się jak wykazała sekcja w środku nie zostało nic grama rurki / przegrody itp tylko masa rdzy wymieniłem na nowy ultera troszkę było rzeźby ale udało się bez cięcia zderzaka itp :oki:

Obrazek
Obrazek
:cool: :cool:
Awatar użytkownika
Gepard
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Gepard »

no widze małe zmiany :oki:
POLO CLASSIC - Maluch wsród Limuzyn
2012 Ślesin
2013 Ślesin
2014 Ślesin
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

no Arturze małe bo małe ale zawsze może coś jeszcze w tym roku sie uda zrobić ale nie wiem bo głównie kasa i czas mnie trzyma planów jest kilka ale czy wypali pożyjemy zobaczymy byle jeździło i sie nie psuło reszta przyjdzie z czasem a tak btw kiedy sie widzimy na jakimś spocie mam nadzieje że na cyklicznym 17-stego będziesz co ? :piwo:
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

widziałam przez chwile i auto zwraca uwage na siebie :) robi sie kolejny classic godny uwagi :)

EDIT: a gdzie wlepka?? (co prawda moja tez jeszcze nie aucie ale cierpliwie czeka az przykleje )
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

natkastella
no właśnie podobno mnie widziałaś :D a że zwraca na siebie to fakt ale to chyba przez ten kolor bo jak nim jeżdżę to nie widziałem innego w takim kolorze :jester:

co do wlepki to nie jestem jeszcze pełnoprawnym klubowiczem i takowej nie posiadam jeszcze na stanie :blush2:
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

Kolor dosc nietypowy to prawda ale ogolnie dobrze wyglada i ten kto choc troche siedzi w temacie to wie o co chodzi :)

hehe to na co czekasz dopisuj sie do listy kandydatow a troszke wiecej niz miesiac i wlepka powinna byc juz u Ciebie
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

hehe pomyślimy dzięki za słowa uznania ale jeszcze bardzo długa droga żeby dogonić chłopaków z forum :blush2:

ps mam nadzieje że się kiedyś na jakimś spocie spotkamy bo ciekawi mnie ten open air :good:

dobra koniec ot :jester: hehe modom może sie to nie spodobać :acute:
Awatar użytkownika
japuk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: japuk »

[quote=""comandos19""]no właśnie podobno mnie widziałaś :D a że zwraca na siebie to fakt ale to chyba przez ten kolor bo jak nim jeżdżę to nie widziałem innego w takim kolorze :jester:[/quote]

My na Podbeskidziu kolekcjonujemy nietypowe kolory ;P
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

no twoja łódź podwodna też się rzuca w oczy :oki:
K
KoKo

Post autor: KoKo »

comandos19
dzieje się coś
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

projekt chwilowo został zawieszony :blush2: i prawdopodobnie do końca sezonu poza koniecznymi naprawami nic sie nie będzie działo . A wszystko to za sprawą zakupu nowej zabawki w postaci motocykla :yahoo: Co na wiosnę zobaczymy, najprawdopodobniej będe brał sie za poprawki lakiernicze po poprzednikach których jeszcze nie usunąłem i skrzynie biegów . jedno jest pewne poli nie pójdzie na sell ani w niepamięć będę starał się coś jeszcze przy niej podłubać :butcher:
w
wiola_p
Newbie
Newbie

Post autor: wiola_p »

bardzo fajna ta Twoja poloweczka, kolor ciekawy, fajnie wygladają te światła i zastanawiam się dlaczego u mnie jeszcze takich nie ma ;) korzystales z jakis manuali czy sam wiedziales co i gdzie malowac?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”