********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

p
peres
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: peres »

witam, polowke kopiłem parę tygodni temu, wcześniej było lupo - czyli mniejszy brat :) ogonie pochodzę ze woj śląskiego (Będzin) ale na chowie obecna (od 6 lat) przebywam na wyspach gdzie studiuje inżyniera elektryki :)
Obrazek

było lupo :)
Awatar użytkownika
Dzika Stokrotka
Newbie
Newbie

Post autor: Dzika Stokrotka »

Hej hej,

jestem Aśka. W celach zapoznawczych dodam że mieszkam w Szczecinie. Od tygodnia (po długich wyczekiwaniach) jestem posiadaczką "Groszka" bo tak został ochrzczony mój VW Polo Classic `98 :) Z pewnością będę często odwiedzać dział Technika :grin:

pozdrawiam
bbs my love
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

[quote=""Orion""]Polo: 6N2 97 1.0 [/quote]

[quote=""Orion""]Witam serdecznie w ten świąteczny dzień :)
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem VW Polo rocznik 97 z miejskim silniczkiem 1.0. Mieszkam w Trójmieście, na imię mam Artur :)[/quote]
To masz 6n1 :) 6n2 były dopiero od 1999 :)
Awatar użytkownika
Zondahsp
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Zondahsp »

Witam :) Mam na imię Grzegorz, mam 19lat i jestem z okolic Cieszyna. Mam Polo 86c2f GT Coupe i powoli sobie coś modzę... Jak ogarnę trochę czasu to założę temat :) Pozdrawiam wszystkich
Polo 86c2f Gt Coupe AAV Pb no LPG! ;)
Awatar użytkownika
zajaczek
Newbie
Newbie

Post autor: zajaczek »

To teraz moja kolej ;)

Sie zaczne tak :
Pawel lat 30.5 ;) - fanatyk aut fajnych i wyscigow

Od jakichs 4 dni posiadacz Polo Coupe 1.3 ( podobno monowtrysk ) w stanie agonalnie blacharsko zerowym...
Tzn : zostalo troche lakieru, fotele prawie wypadaja ;) Ale wnetrze GT i cena zakupu 200 zl...
no coz przekonaly mnie do auta ;)

od srody zaczynam w nim wymiane podlogi ( a raczej jej zamontowanie) progow itp ...
Autko ma byc n-tym w rodzinie ( sportowej rodzinie strony auto-spp.pl promujacej amatorski sport samochodowy)
Awatar użytkownika
Panicz Owiec
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Panicz Owiec »

witam,
od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem vw polo 6n, sprowadzone z niemiec- mozna powiedzieć ze technicznie i wizualnie igla, autko opuściło fabrykę 25.01.1999r, 1.4 44kw AKV,kolor C9Z- czarny magiczny, trzy drzwiowy, autko na zawiasie( -40/40),
pozdrawiam
S
Słodziak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Słodziak »

Witam :D
Mam na imię Paweł i jestem szczęśliwym posiadaczem Polóweczki 6N 1,4 8v 96r o dość specyficznym zielonym kolorze:) Obecnie mieszkam w Warszawie:) obecnie wymieniłem przednie lampy i grill bez znaczka:P na resztę przyjdzie pora:P pozdrawiam wszystkich posiadaczy Polówek:D
J
Jacek_Ignorek
Newbie
Newbie

Post autor: Jacek_Ignorek »

Witajcie serdecznie drodzy forumowicze.
Niestety nie jestem posiadaczem VW Polo ale moje auto pochodzi z rodziny VAG a jest to Passat B4 z 1995 roku. Jestem stałym użytkownikiem Klubu Passata B4. Można mnie znaleźc równiez na forum passata.

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.
S
SPDRX
Newbie
Newbie

Post autor: SPDRX »

Witam!
Mam na imię Łukasz, jestem z Włocławka.
Polówkę mam dopiero co zamówioną, ale tak jak w przypadku posiadanej Ibi przed kupnem auta pojawiam się na Klubie.
Pozdrawiam.
p
polopatryk1234
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: polopatryk1234 »

Witam wszystkich,mam na imię Patryk jestem Polomaniakiem z okolic Środy Wielkopolskiej
moje auto to żółta 6-enka z 98.roku z którą się bardzo zżyłem:)obecnie pracuje nad autem i modach.Pozdrawiam i liczę ze poznam fajnych ludzi na forum z którymi podzielę się wiedzą... :bye:
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
viewtopic.php?f=30&t=38452
m
macielllo
Newbie
Newbie

Post autor: macielllo »

No to jak się witamy to " Dooobry " :))
I już od razu zadam sobie tu pytanko niech mi ktoś na pw na pisze jak dołączyć do klubu bo nie wiedzę tego tematu " Tu zgłaszamy kandydatury " .

Kłaniam się nisko i pozdrawiam :))
v
vigo
Newbie
Newbie

Post autor: vigo »

Witam wszystkich klubowiczów. Jestem VIGO z Trzebini i posaidam swoją Paulę 6n z 1998. Czasem mam z nia kłopot, ale kto ich nie ma z kobietami. Pozdrawiam :piwo:
z
zbytek
Newbie
Newbie

Post autor: zbytek »

Witam serdecznie, z tej strony Zbyszek z Łodzi. Od roku jestem posiadaczem vw polo 1.4 tdi, rocznik 2006 r.
Pozdrawiam :wave:
g
gromek
Newbie
Newbie

Post autor: gromek »

Witam.

Mam na imię Leszek, mieszkam w okolicach Rzeszowa.
Od niedawna jeżdżę Polo 9N 1.4 TDI.

Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
garnek
Newbie
Newbie

Post autor: garnek »

Hej, jestem Marcin mam 20 lat od 2 lat jezdze ciemno zielonym polo 1.4 z 98r. mieszkam niedaleko Częstochowy. Z Modyfikacji to raczej drobne rzeczy, audio przyciemnianie szyb i przede wsyzstkim wymiana wszytkich czesci jakie tylko sie da na nowe :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”