Witam wszystkich! Z uwagi na to, że zastanawiam się nad przesiadką z polo na passata, a w ETCE wpisując numer VIN pojawia mi się do danego numeru VIN kilka wersji tego samochodu(widocznie coś źle robię), proszę o sprawdzenie numeru VIN: WVWZZZ3CZ8P099823. Zależy mi tylko na silniku. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Pozdrawiam
[quote=""zajaczek""]Witam
Serdeczna prosba o pare slow na temat mojego nowego nabytku :
WVWZZZ80ZRY084527
i odrazu pytanie : jak rozpoznac sillnik ? podobno to 75 koni ( tak sprzedajacy twierdzil) sam za duzo nie powiem bo na 2-3 garach do domu wracalem..[/quote]
Witam,
silnik masz AAV, 55 kucy, jak chcesz resztę info to podaj maila
[quote=""victor22""]Witam wszystkich! Z uwagi na to, że zastanawiam się nad przesiadką z polo na passata, a w ETCE wpisując numer VIN pojawia mi się do danego numeru VIN kilka wersji tego samochodu(widocznie coś źle robię), proszę o sprawdzenie numeru VIN: WVWZZZ3CZ8P099823. Zależy mi tylko na silniku. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Pozdrawiam[/quote]
Nie robisz niczego źle, ale nie masz możliwości sprawdzenia online auta. Silnik w tym modelu to BKP, jak będziesz go kupował zapytaj się czy miał już robioną dwumasę i pompowtryskiwacze, jak nie to przygotuj się psychicznie na spory wydatek - circa 10.000 PLN
[quote=""damianese""]coś ruszyło? od czwartku nic się nie pojawiło:/[/quote]
maciejek wpada na forum raz na jakiś czas i wtedy sprawdza. możesz też wrzucić VIN na peb.pl w odpowiedni temat.