M4Tt
szkoda ze Ty w anglii a ja w irlandii bo widzac progress u Ciebie chetnie bym sie wybral na modding do Ciebie do garazu
powodzenia w dalszym spawaniu i dawaj zdjecia!!
hehe num troche daleko , dam dam , jak ogarne lewa strone do konca prawie na gotowo pod szpachle , i przez ostatnie 2 tygodnie moje polo prawie stalo nie zrobilem zaduzo dopieor w ten weekend nadciagnolem
no to widze ze idzie pelna para:D robota i dobrze powodzenia w modach
,,Bez strachu sie poruszam, nikogo nie unikam, chyba ze lobuzy no to unik szybko znikam"
Byl Golf III GTI XX Jahre Wloskie 16v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=318886
Jest POLO 6N2 1.4 Match[/color]
[url=htt
wiazka od silnika bedzie szla nad wodzikami od biegow tam jakos w scianie wywierce oczko i puszcze tak dolem do tylu silnika i nie bedzie widac , a wiazka do swiatel i na pas ktorys nadkolem miedzy blotnikiem ale musze kupic druga wiazke zeby ja przedluzyc
bez sensu w tunelu nie puszczaj bo tam temperatura jest spora od wydechu, pusc całosc za błotnikiem z lewej strony i tam masz w podłuznicy dziurke co kabelki do migacza ida tam powieksz i wpusc
nie ze tunelem haha tylko jak jest sciana grodziowa na samym dole gdzies w tym miejscu jak na rysunku , kazdy prowadzi gdzie mu sie widzi i jest wygodniej