[Lublin] Diagnostyka, blacharz/lakiernik

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pandopolo
Newbie
Newbie

[Lublin] Diagnostyka, blacharz/lakiernik

Post autor: pandopolo »

1. Szukam miejsca w Lublinie, gdzie można dokonać diagnostyki vag, sprawdzić dlaczego są problemy z podpięciem pod vag-a i usunięcia wynikłych usterek (coś związanego z zapłonem ale niekoniecznie)

2. Szukam lakiernika i blacharza, który nie zawiedzie nadziei w nim pokładanych (chodzi oczywiście o poprawki lakierniczo-blacharskie :rotfl: )

Chodzi o miejsca sprawdzone i przyzwoite cenowo.
Dziękuję za info
Awatar użytkownika
ecd
Początkujący
Początkujący

Post autor: ecd »

Jeśli chodzi o blacharstwo-lakiernictwo, to polecam Serafin Service w Świdniku na ulicy Żwirki i Wigury. Widziałem już kilkanaście autek robionych przez ten serwis i szczerze mogę polecić.
Robią naprawdę świetnie a na koniec jeszcze bardzo dokładnie myją i polerują (nawet w środku)auto zanim odbierze właściciel. Szef warsztatu jest bardzo miłym i znającym sie na rzeczy człowiekiem. Ceny też są OK. Jedyny minus to dość długie czekanie w kolejce ;-) ale warto zaklepać sobie termin.
Telefon do serwisu: 601 313 814, stacjonarny można sprawdzić w necie.
Aha na czas naprawy można wynająć samochód zastępczy, ale szczegółów nie znam.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pandopolo
Newbie
Newbie

Dzięki za info. Nie spieszy mi się jakoś strasznie więc z poczekaniem nie ma problemu.
Awatar użytkownika
Darkast3r
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Darkast3r »

[quote=""pandopolo""]Dzięki za info. Nie spieszy mi się jakoś strasznie więc z poczekaniem nie ma problemu.[/quote]

Przyłączam sie do tematu :)

Rowniez chcialbym wykonac poprawki blacharsko lakiernicze :)
Pandopolo ile ci krzykneli za robocizne w tym warsztacie? i jakie poprawki robiles?

Pozdro ;)
Awatar użytkownika
pandopolo
Newbie
Newbie

Ostatecznie zrobiłem gdzie indziej (P. Wacław Krupa warsztat przy Majdanku), zdecydowałem się tam, bo łatwiej dojechac i wrócić niż ze Świdnika no i sąsiad polecił ;)
Zapłaciłem 950 PLN za zrobienie drzwi od strony pasażera (otarte i tylne i przednie na środku plus lekkie wgniecenia), wychodzącą rdzę pod tylną szybą :crazy: , próg (też ruda), rysę nad kołem i kilka drobiazgów. Ogólnie jestem zadowolony.
Jak chcesz fotki to daj znać na mail.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Darkast3r
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Darkast3r »

[quote=""pandopolo""]Ostatecznie zrobiłem gdzie indziej (P. Wacław Krupa warsztat przy Majdanku), zdecydowałem się tam, bo łatwiej dojechac i wrócić niż ze Świdnika no i sąsiad polecił ;)
Zapłaciłem 950 PLN za zrobienie drzwi od strony pasażera (otarte i tylne i przednie na środku plus lekkie wgniecenia), wychodzącą rdzę pod tylną szybą :crazy: , próg (też ruda), rysę nad kołem i kilka drobiazgów. Ogólnie jestem zadowolony.
Jak chcesz fotki to daj znać na mail.

Pozdrawiam[/quote]

Spoko dzieki za info :)
i
irekk
Początkujący
Początkujący

Post autor: irekk »

NIE POLECAM.
Mieszalnia lakierów Lublin ul. Pawia (numeru nie pamiętam ale koło mostu na Czerniejówce)
Lakier był dwa razy dobierany do samochodu i tak został żle dobrany.
NIE POLECAM.
Lakiernik w Połuszowicach 73 (około 6 km od al. Kraśnickiej w kierunku Nałęczowa po prawej stronie) - zacieki na lakierze , źle wypolerowany , zostawione progi po taśmie do obklejania, pomalowane (!!!) plasiki podwozia.

POLECAM
Mechanik i klima.
Tadeusz Szejgiec
Dębówka 6 (lub 8 numeru nie pamiętam ale przy wjeździe stoi biała tablica z pomarańczowymi literami adresu , jadąc od Lublina po lewej stronie)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”